Şöyle bir düzeltme yapabilir miyim? Ben de bu bebekler için yapılan kampanyalara özellikle instagramdan ve twiteer dan katılıp destek olmaya çalışıyorum..Allah razı olsunçok teşekkür ederim
TR210020500009490741200001
Kuveyt Türk
Ayşe Ergen
Açıklama kısmına Ömer nefes alacak yazılıcak.
Rabbim Kesenize bereket versin..
Ayşe hanım ile konuştuğumda benden açıklama kısmına Ömer nefes alacak yazarsan sevinirim dedi? Genede sizler bilirsinizŞöyle bir düzeltme yapabilir miyim? Ben de bu bebekler için yapılan kampanyalara özellikle instagramdan ve twiteer dan katılıp destek olmaya çalışıyorum..
Bankalar açıklama kısmında bir not gördükleri için para toplandığını anlayıp yardımı iptal edip hesabı kapatıyor . Açıklama kısmını, destek olmak isteyenler boş bırakırlarsa farkedilmiyor. Bu önemli bir ayrıntı.
Beklemedeyim kuzum
Ayşe hanım ile konuştuğumda benden açıklama kısmına Ömer nefes alacak yazarsan sevinirim dedi? Genede sizler bilirsiniz
Çok güzel bir şeye vesile oluyorsunuz.Dilerim bu farkındalık sayesinde bu çocuklarımıza KK dan da destek olan arkadaşlarımız olur..Ayşe hanım ile konuştuğumda benden açıklama kısmına Ömer nefes alacak yazarsan sevinirim dedi? Genede sizler bilirsiniz
Ayşe hanımın isteği bu doğrultuda. A milli Futbol takımımızda çağrı yaptı. İnsallah Kadınlar Kulübü Üyeleri de Maddi olmasada manevi destek verirler. Fikirlere her zaman da açığım. Fikirleride bekliyorum açıkcası.Çok güzel bir şeye vesile oluyorsunuz.Dilerim bu farkındalık sayesinde bu çocuklarımıza KK dan da destek olan arkadaşlarımız olur..
Sadece 100 tl bile destek olsak o ailelere büyük katkı..Ayrıca aileler intagramdan kermesler, kampanyalar sayesinde biraz toparladılar. Fakat çocukların bu kısıtlı zamanlarında 2.4 milyon doları toplamak gerçekten çok zor .
Allah hepsinin yardımcısı olsun.Bizlerde elimizden geleni yapsak ne iyi olur..O paraları nelere harcamıyoruz ki..
Ben de bu hastaliğı taşıyan en küçük sma'lı 3 aylık olan Muhammed Ali Rıza Canbakalı takip ediyorum .Onun babası öyle ifade etmişti hatta bildiğim 2 banka hesabı bu yüzden kapandı sebebi Valilik izninin olmaması.. O yüzden Türkiyede böyle kampanyalara izin vermiyorlar.
İlaç Amerikada olduğu için Valilik izni yok bu yüzden Haluk Levent Ahbap ekibi de yardım kampanyası düzenleyemiyor.
Manevi destek olmak bile çok değerli sma anneleri için sağlık bakanlığına sesimizi duyurmak lazımSma tip 1 hastası 90 küsür çocuk var..Bizler elele vererek bir şeyler yapabiliriz fakat mebla çok büyük
Yine Sağlık bakanlığı buna el atmalı diğer ilaçlar gibi bu ilaçları da Sgk kapsamına almalı..
Çaresiz bir hastalık değil çaresi var ve paraya bakıyor..işte bu insanın içini daha fazla yakıyor maalesef..
Bildiğim 4 bebek paralarını toplayıp Amerikaya gittiler.Daha önce mia bebek kazandı sıra diğer meleklerde..inşallah hepsi aileleriyle çok mutlu bir hayat yaşayacaklar..
Ece bebek de yendi sma hastalığınıDaha önce mia bebek kazandı sıra diğer meleklerde..inşallah hepsi aileleriyle çok mutlu bir hayat yaşayacaklar..
Dilerim darısı diğerlerinin başına ozaman. Sma yı yenen bebeklerimiz varBildiğim 4 bebek paralarını toplayıp Amerikaya gittiler.
Ben sadece mia yı duydum ayyy çok sevindim diğer meleklerimizde amerika yolcusu olucaklar ben buna yürekten inanıyorumEce bebek de yendi sma hastalığını
Çok çok çok amiiiiiin yürektenDilerim darısı diğerlerinin başına ozaman. Sma yı yenen bebeklerimiz var
Kesinlikle katılıyorum.. Hiçbir şey yapamasak bile bu çocukları instagramdan takip edip ünlüleri, varlıklı işadamlarını sayfalarında etiketleyebiliriz.Umut var sadece SMA bebeklerimize maddi olamasakta manevi destek de olabiliriz.
Dr fahrettin koca ya sürekli taciz edicem bu konuda yapacak birşey yok artıkKesinlikle katılıyorum.. Hiçbir şey yapamasak bile bu çocukları instagramdan takip edip ünlüleri, varlıklı işadamlarını sayfalarında etiketleyebiliriz.
Zaten diğer 4 cocuk da yardımları bu şekilde toparlayabildi.
Canım Aynen hepimiz yapalım ne kadar çok olursak o kadar iyiDr fahrettin koca ya sürekli taciz edicem bu konuda yapacak birşey yok artık
Biraz daha sabırCanım Aynen hepimiz yapalım ne kadar çok olursak o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?