Mutfak Dekorasyonu Yeni mutfağım :)

eddaxy

ElifEfe:))
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
854
29
123
Şanlıurfa
$DSC02457.webp $DSC02458.webp $DSC02459.webp $DSC02460.webp

Son düzenleme:
lik yorum benden galiba .mutfagin cok güzel ve sade .....mutlulukla kullan.bu arada ne kadara mal oldu?

Gayet güzel ve kullanışlı bir mutfak olmuş.Mutlulukla,ağız tadıyla,lezzetli yemek pişirmeler nasip olsun inşallah :16:

güle güle kullan cnm sade ve kullanışlı olmuş mutfağın :16::16:

çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu güzel dualarınız herkes için olsun inşallah. biraz tuzluya mal oldu mutfağım..(bana göre tabi) yaklaşık 8bin 500 gibi...

çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu güzel dualarınız herkes için olsun inşallah. biraz tuzluya mal oldu mutfağım..(bana göre tabi) yaklaşık 8bin 500 gibi...

güle güle kıllanın ankastre fiyata dahil mi canım birde kaç metrekare mutfağın

Güle güle kullan ..evet biraz tuzluya mal olmuş. Ankastrelerin ne marka..kullandınmı memnunmusun?

::nazar: güzel sağlıklı ,mutlu günlerde kullan mutfağını canım. Sıcak ,tatlı ,hoş görünüyor.:46:

Son düzenleme:
güle güle kıllanın ankastre fiyata dahil mi canım birde kaç metrekare mutfağın

evet ankastre dahil. benim dolaplara çok pahalı oldu. lineadecor'a yaptırdık. 5bin 500ü sadece dolaplardı. tezgah, ankastre, lavabo evye falan 3bin tuttu. ama değer çünkü 2 çocuk annesi olarak zamanımın çoğu mutfakta geçiyor maalum:)) bide benim kız yaramaz vuruyor kırıyor hiç birşey olmadı şükür 2 senede:))
valla metrekaresini tam olarak bilemiyorum canım ya..

iyi günlerde mutlulukla kullanın inş.canım sanırım ankastren silverlayn bende aynısını aldım daha kullanmadım 1 ay sonra taşınacam:1:sen memnunmusun biz çok araştırmadan aldık inş.iyi çıkar:31:

iyi günlerde mutlulukla kullanın inş.canım sanırım ankastren silverlayn bende aynısını aldım daha kullanmadım 1 ay sonra taşınacam:1:sen memnunmusun biz çok araştırmadan aldık inş.iyi çıkar:31:

imdi farkettim:1::1::1: musluk başlığında benim istediğimden,bazı markalarda 300,500 tl gitti gidiyorda ise 75tl karar veremedim illaki markamı olsun diye memnunmusun kullanışlımı yani

imdi farkettim:1::1::1: musluk başlığında benim istediğimden,bazı markalarda 300,500 tl gitti gidiyorda ise 75tl karar veremedim illaki markamı olsun diye memnunmusun kullanışlımı yani

musluğumdan çok memnunum canım.. çok kullanışlı. çekiyorsun lavabonun her yerini rahatlıkla yıkıyorsun. duş gibi akma özelliğide var. yalnız biraz alçakta musluk. takarken alta ek bir boru yapılabiliyormuş biz bilemedik.. siz taktırırken yaptırın bence.. yüksekte olsa daha iyi olur.
ayrıca marka önemli bilmem benim arkadaşlar markası çok iyi olmayan aldılar. memnunlar.

Mutfağın çok güzel canım begendim Canım ocağınla ilgili birşey sormak istiyorum da temizliği nasıl diğer ocaklara göre bi de siyah ya nasıl oluyor kullanımı ?

çok şık bir mutfağın var güle güle kullanın bişey sormak istiyorum alt dolabının rengi nedir acaba..

Mutfağın çok güzel canım begendim Canım ocağınla ilgili birşey sormak istiyorum da temizliği nasıl diğer ocaklara göre bi de siyah ya nasıl oluyor kullanımı ?

çok rahat.. mutfak bezleri varya hani şu sarı bez deriz:)) onlarla siliyorum.. vaktim varsa bide camsille siler geçerim, tertemiz....

Back
X