• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yeni mutfağım..

canım cok guzel olmus mutfağın yemek yapmak ve yemenın yanında hos sohbetler ıcın de ne sıcak bır kahve kosesı olur güle güle kullan :56:

güle güle kullanın.buzdolabın çok ses çıkarıyormu bende aldımda daha evime yerleşemedim acaba nasıl memnun musun arçelik mi?

renk olarak abanoz değil mi bu çok güzel durmuş bende abanoz beyaz seçtim tezgahın nasıl tam belli olmuyor çimstone mı
güle güle kullan
memnun musun

mutfak tezgahın granit mi mermerit mi öğrenebilirmiyim model ve numarası ve de parasını çok sordum galiba ama öğrenmem şart :27:

çok çok güzell çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmak nasib etsin. ileride yaptırırsam zeytin yaptıracağım çok seviyorum bu kaplamayı..

baktıkça bakasım geliyor :) ne kadara mal oldu arkadaşım sorabilir miyim rica etsem?

Son düzenleme:
canm çok güzel olmuş buzdolabı ve fırın çok iyi oturmuş ya güle güle kullan ama mutfağın o siyah beyaz şeyleri uyumlulukta sorun çıkarmış sanırım ama yinede çok güzel ya güle güle kullan

Back
X