yeni mi hüsran

stelph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
26
9
86
34
Denizli
selam kızlar ben 20 yaşındayım düz lise mezunuyum 2. senemde iktisat fakültesinde bi bölüm kazandım 4 yıllık ilk senem çok berbattı arkadaşlarıma okula derslere alışamadım zaten ailemle yaşıodum lise öğrencisi gibiydim.. hiç bi sosyal faaliyetim yoktu kafama göre arkadaş bulamadm ve ilk sene o kadar kasmama rağmen 8 dersten kaldım.. ilk sene öyle geçti.. 2. seneyse sadece 3 ay katlanabildim.. ve ailemden gizli okulu bırakıp öss ye hazırlandım.. ve bugn sonuçlar açıklandı yine hüsran 2 sene önceki puanıma yakın almışım kahroldum saatlerce ağladım.. babamlar okulumu bıraktığımı bilmiolar..eyvahedigeldismile gizli gizli dersaneye gidip tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bu sene ewde hazırlandım çünkü..:sinifsinif:

off napıcam bi akıl verin nolur bölümümden nefret ediyorum mutlu değilim .. artık yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan yaşım seneye 21 okulu ancak 25 imde bitirebilicem ne zaman ewlenicem ben yhaaa eyvahedigeldismile

selam kızlar ben 20 yaşındayım düz lise mezunuyum 2. senemde iktisat fakültesinde bi bölüm kazandım 4 yıllık ilk senem çok berbattı arkadaşlarıma okula derslere alışamadım zaten ailemle yaşıodum lise öğrencisi gibiydim.. hiç bi sosyal faaliyetim yoktu kafama göre arkadaş bulamadm ve ilk sene o kadar kasmama rağmen 8 dersten kaldım.. ilk sene öyle geçti.. 2. seneyse sadece 3 ay katlanabildim.. ve ailemden gizli okulu bırakıp öss ye hazırlandım.. ve bugn sonuçlar açıklandı yine hüsran 2 sene önceki puanıma yakın almışım kahroldum saatlerce ağladım.. babamlar okulumu bıraktığımı bilmiolar..eyvahedigeldismile gizli gizli dersaneye gidip tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bu sene ewde hazırlandım çünkü..:sinifsinif:

off napıcam bi akıl verin nolur bölümümden nefret ediyorum mutlu değilim .. artık yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan yaşım seneye 21 okulu ancak 25 imde bitirebilicem ne zaman ewlenicem ben yhaaa eyvahedigeldismile

Merhaba canım.. Öncelikle üzülmemek elde olmasada üzülmemeni rica edeceğim senden. Yalnız benim bir stratejim var onu söylemek istiyorum. İlk sene kazanamayan maalesef 2. , 3. senelerinde çok daha zor kazanıyorlar. Bence öncelikle ailenle bu durumu konuşmalısın. Korkacak bir şey yok inan. Düzgün bir üslup ve doğru kelimeler kullanarak kendi sihrini yapabilirsin. Ama umutsuzluk yok.. Bütün konsantrasyonunu bu konuda yoğunlaştırıp gelecek sene bir yere yerleşebilirsin. Belki yanlış çalışıyorsundur olamaz mı ? Ben sene boyunca toplasan 15-20 saat çalışmamışımdır inan. Ama bu sene ilk senem olmama rağmen ilk 5.000'e girdim TM'de.. İnan ki argo bir tabirle ineklemedim hiç.. Eğer sana yardımım dokunabilirse seve seve yardım ederim.

princess_1905 çalışma programından bahsederek bana, konu sahibesine ve daha bir çok kişiye yardımcı olabilirsin:kedi:
Her sene düzenli olarak çalıştın mı yoksa sende 11in sonlarına doğru yaz tatili ve sene içi çalışmayla mı hallettin?

Back