- 1 Mayıs 2017
- 1.199
- 1.255
-
- Konu Sahibi mformomdata
Hangi ilde acaba?Merhaba şehir hastanesi prof a oldum 50 binn
Nerede oldunuz acaba?Merhabalar, revizyon oldum aynı doktora dikleştirme silikon markasını değiştirdim, küçülttüm, dikleştirdim tekrar 77.000₺ ödedim.
Avrasya hastanesi Mahmut nuri karatoptakNerede oldunuz acaba?
1 hafta evvelden fiyat aldım. istanbul mecidiyeköy çevre hastahanesi ali cem oktay. sadece küçülttürme ve dikleştirme. 70 bin tl ödeyeceği
Evet oldum geçen hafta pazartesi 9 gün oluyorAmeliyat oldunuz mu?
Merhaba acaba hangi doktora oldunuz?hangi hastanede ve ne kadaraEvet oldum geçen hafta pazartesi 9 gün oluyor
Mersin IMC de oldum Mustafa Kemal Aksoy yaptı ameliyatı 60 Bin ödedim.Merhaba acaba hangi doktora oldunuz?hangi hastanede ve ne kadara
Mersinin en iyisinden olmuşsunuz hayırlı olsunMersin IMC de oldum Mustafa Kemal Aksoy yaptı ameliyatı 60 Bin ödedim.
Açıkcası memnunum asimetriden dolayı oldum ben ameliyatı. 2 göğsüm arası çok büyük boyut farkı vardı eşitlemek için. Şimdilik büyük olan hafif daha büyük gibi ama 6 aya toparlar dedi. Onun dışında hiç bi sorun yok eli hafifmiş çok büyük ağrım morluğum olmadı. Kendince zorlayıcı korkutucu bi tavrı da yok her şeyi kolaylaştırdı diyebilirim, şunu yapma bunu yapma korse tak bu tarz şeyleri sayıp gözümü korkutmadı. Sanki olağan bi durum küçücük bi operasyon gibi davrandı. Ve bu haliyle bile göğüslerime aşık olmamı sağladı diyebilirim.Mersinin en iyisinden olmuşsunuz hayırlı olsun.benimde kuzenim oldu ve cok memnun kaldı 4 yıl falan oluyo o olalı..demek 60 bin olmus gecen sene 30 küfürdür.peki memnun kaldınız mı?istediğiniz gibi oldumu acaba?
Yaaa cok sevindim sizin adınıza bende cok takmış durumdayım cok büyük be sarkması var bende deAçıkcası memnunum asimetriden dolayı oldum ben ameliyatı. 2 göğsüm arası çok büyük boyut farkı vardı eşitlemek için. Şimdilik büyük olan hafif daha büyük gibi ama 6 aya toparlar dedi. Onun dışında hiç bi sorun yok eli hafifmiş çok büyük ağrım morluğum olmadı. Kendince zorlayıcı korkutucu bi tavrı da yok her şeyi kolaylaştırdı diyebilirim, şunu yapma bunu yapma korse tak bu tarz şeyleri sayıp gözümü korkutmadı. Sanki olağan bi durum küçücük bi operasyon gibi davrandı. Ve bu haliyle bile göğüslerime aşık olmamı sağladı diyebilirim.
Ay gerçekten korkarak beklediğim vakit boşunaymış eğer eninde sonunda yaptıracaksanız bi an önce olsun demek lazımmışYaaa cok sevindim sizin adınıza bende cok takmış durumdayım cok büyük be sarkması var bende desizin yorumunuz bana cesaret verdi inşallah bende olabilirim