- 10 Mart 2015
- 31
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi princessssss
Merhaba arkadaşlar bende 21 Ocakta göğüs büyütme ameliyatı oldum. 2 ay oldu şuan çok doğal görünüyor biraz izim var tabi hem dikleştirme hem silikon olunca tabi çok memnunum
canimm bebisleri goturmenin hic bir anlami yok zaten agrilarin cok olucak bu bir gercek yani oyle oldum hoopp iyilesicemÖncelikle geçmiş olsun.bende 23 nisanda yaptıracağım randevumu aldım. ama sonrası nasıl olacak diye kaygılarım var.öncelikle
hastanede kaç gün kaldınız
2 çocuğum var biri 7 biri 2.5 yaşında onları ameliyata giderken yanımda götüreyim mi( kızkardeşim var onlarda kalıp babamız çocuklarla ilgilensin mi)
ya da hiç götürmeyip ameliyat olup 1-2 gün sonra evime yalnız mı dönsem
bunu kimse anlamasın istiyorum( evdeki bakıcımız, işyerindekiler.... bu mümkün mü 23 nisandaki 4 günlük tatilde
sargılarınız ne zaman çıktı
sporcu sütyenini ne zaman taktılar
dreniniz var mıydı?????
gibi bircok sorum oldu ama yakın zamanda ameliyat olan birisi olarak paylaşımlarınız beni ziyadesiyle mutlu edecektir
Ne demek tatlim bnmde memeteşekkür ederim paylaşımlarınız için.cocukları götürmüyeceğim yanımda refakatçim olacak.valla ben çok büyük istemediğimi dr belirttim.görsellerden 250 cc olanları daha çok beğendim.doğal ama dolgun istediğimi de söyledim
ameliyat sırasında bırkaç deneme yaparak hangisine karar vereceğimiz o anda belli olur dedi .ust dolgunluğum yok benim emzirmeden dolayı.ama meme dokum var bundan dolayı dual plan yapılacak.ayrıca sarkma olduğundan meme dikleştirmede yapılacak.areoladan olacak benimkisi.
Hayır hiçbir sıkıntım yok daha tam yumuşamadılar sadece peki nedeni ne acaba ne kadar oldu yaptıralıayyy hayirli olsun yeni cicilerin ama benm sag meme ucum cok acio dokununca sendede oyle bi sorun var mi canimm
bugn tam 15 gun oldu acio boyle dokununca doktoruma sorucam yumusama azcik azcik basladi artik donebiliorm azda olsa yatarken:)Hayır hiçbir sıkıntım yok daha tam yumuşamadılar sadece peki nedeni ne acaba ne kadar oldu yaptıralı
doktoruna sordunmu ağrılar ne zaman geçer diye yada ağrıların geçtimi korkuttu beni yazdıkların hissizliğin yanı sıra meme ucu kuruması hatta kuruyp düşme olasılığıds var deniliyor varmı öyle birşey tatlımbugn tam 15 gun oldu acio boyle dokununca doktoruma sorucam yumusama azcik azcik basladi artik donebiliorm azda olsa yatarken:)
İstanbuldaysaniz kesinlikle Akın Demiralayı öneririm harika bir doktor istemilenden ziyafe en doğal olanı yapıyo benimkinide öyle yapti bugn taam 21. gunum ve cok sukur ufak tefek agrilar disinda biseyim yok doktoruma hayranim ve calisan ekibi..sureklo arayip nasil oldugumu soran sahane hemsiresi gercekten muhtesemler gozun kapali kendni emanet edebilirsin canimmmiyi bir doktor bulabilirsem ve eşimi ikna edebilirsem ameliyat kısmını gerçekten hiç düşünmüyorum bir süre sonra iyileşir yeterki sonucu iyi olsun bu şekilde psikolojim bozuldu artık lütfen doktor konusunda yardımcı olabilirmisiniz
hic oyle bisey duymadm kuzum ben onumuzdeki hafta 1ay olucak tekrar kontrole cagirdi suan hisszlk degilde dokunca acio o bence sacmalik nie dussun ki korkutma boyle seylerle kendni ben cok iyiyim hic aklini bulandirma lutfendoktoruna sordunmu ağrılar ne zaman geçer diye yada ağrıların geçtimi korkuttu beni yazdıkların hissizliğin yanı sıra meme ucu kuruması hatta kuruyp düşme olasılığıds var deniliyor varmı öyle birşey tatlım
Bu soruların cevabını bende merak ediyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlardan bilen yok mu?arkadaşlar bende ameliyat olamayı çok istiiyorum uzun zamandır araştırıyorum ama doktor konusunda kararsızım iyi olanların fiyatıda çok yüksek birde tekrar hamile kalırsam emzirirken süt kanallarına baskı yaparmı acaba silikon yada gögüsler büyüyeceği için gerilme olurmu 3 yaşında çocuğum var ne kadar süre kucağıma almamam gerekir acaba