Yeni Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar ve Olmak isteyenler Masası

Kızlar göğüs büyütme ameliyati olmak istiyorum.Bana önerebileceginiz dr adi var mi? Cok aciyor mu birde:/
tatlim bn akin demiralaya yaptrdim cicilerimi o kdr dogal ki ellerine saglik doktorumun senin ne dusundugundn ziyade vucuduna en olurunu yapiyo cok buyuk istemedm gerci bnde ama dogalliktan yana dene derim:)

Benim doktorum İstanbulda İlkay Huthut 8 ay oldu ve cok memnunum hersey yolunda cok sukur. Tavsiye ediyorum arkadaslar cok iyi ve basarili bi doktor...

Benim doktorum İstanbulda İlkay Huthut 8 ay oldu ve cok memnunum hersey yolunda cok sukur. Tavsiye ediyorum arkadaslar cok iyi ve basarili bi doktor...
merhaba ben 21 yaşımdayım ve bekarım. çok zayıfım ve 75 de bile sütyenim dolmuyor. slikon yaptırmayı düşünüyorum ama bazı duyumlar aldım. darbe de fln patlıyormuş. sıkılamıyormuş fln diye doğru mu. ?

merhaba ben 21 yaşımdayım ve bekarım. çok zayıfım ve 75 de bile sütyenim dolmuyor. slikon yaptırmayı düşünüyorum ama bazı duyumlar aldım. darbe de fln patlıyormuş. sıkılamıyormuş fln diye doğru mu. ? patlaması imkansızmış büyük bir kaza geçirmedikten sonra bikaç ay sonra yumuşayınca sıkılabiliyormuş da

merhaba, silikondan sonra çok belirgin bir iz oluyor mu bir dokununca silikon olduğu anlaşılıyor mu :) önemli tabi :rolleyes:

Kızlar nolur bir el atın.75 bedenim 162 boy 54 kiloyu.m 300 325 cc Mentor high profil dual plane yöntemi olacak.kızlar dual plane yöntem ıyı mı birde üst lobum hiç yok.doğal durur mu..300 cc abartı buyuk olmaz demi..tesekkurler

Kızlar ameliyat olanlara sesleniyorum. Benim bugün 25. günüm. Sırt üstü yatmaktan geceleri uyuyamaz oldum artık. Çok rahatsızlık verici. Sizler kaçıncı günde yan yatmaya başladınız acaba? Benim meme altı kesisi. Yan yatınca sanki zarar verebilirmiş gibi düşünüyorum.

Be
Kızlar ameliyat olanlara sesleniyorum. Benim bugün 25. günüm. Sırt üstü yatmaktan geceleri uyuyamaz oldum artık. Çok rahatsızlık verici. Sizler kaçıncı günde yan yatmaya başladınız acaba? Benim meme altı kesisi. Yan yatınca sanki zarar verebilirmiş gibi düşünüyorum.
ben de bir Ağustos'ta ameliyat oldum meme altı kesisiyle bi haftadır yan yatıyorum

Kızlar nolur bir el atın.75 bedenim 162 boy 54 kiloyu.m 300 325 cc Mentor high profil dual plane yöntemi olacak.kızlar dual plane yöntem ıyı mı birde üst lobum hiç yok.doğal durur mu..300 cc abartı buyuk olmaz demi..tesekkurler
hayır büyük olmaz hemem hemen aynı ölçülere sahibiz.ben 275 yaptırdım ve 3 ay oldu küçük gibi geliyor şimdikeşke 300 yada 325 yaptırsaydım diyorum.ve bende dual oldum.hiçbir sıkıntım yokancak dikleştirmede yaptı ama yeterince dik değiller gibi sanki.bu anlamda biraz üzgünüm

İstanbuldaysaniz kesinlikle Akın Demiralayı öneririm harika bir doktor istemilenden ziyafe en doğal olanı yapıyo benimkinide öyle yapti bugn taam 21. gunum ve cok sukur ufak tefek agrilar disinda biseyim yok doktoruma hayranim ve calisan ekibi..sureklo arayip nasil oldugumu soran sahane hemsiresi gercekten muhtesemler gozun kapali kendni emanet edebilirsin canimmm
siz istanbulda ne kadara oldunuz ameliyatınızı ve dikleştirmede yaptırmışmıydınız.ben biraz memnun değilim sanki şimdiki hallerinden.bende 23 nisanda ameliyat oldum 3 ay oldu ve küçüldüler.keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum

X