Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Loreal Excellence Intense Hakkında

mistero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
81
11
98
Merhabalar, loreal'in yeni çıkan boya serisi EXCELLENCE INTENSE'i deneyen var mı? Koyu saçı bile açabileceğini iddia ediyor kutunun üzerinde... Herhangi bir rengini deneyen var mı almayı düşünüyorum, merak ediyorum...

Bende bu saç boyası hakkında bilgi arıyorum ama hiçbir forumda yok. Boyamayı dusunuyorum yakın zamanda dusuncelerimi paylaşırım.

Gecen hafta bu serinin karamel kahve rengine boyadim.koyu saccta bile tutacagi yaziodu ama oyle olmadi.saclarim cikolata kahveydi.kutunun uzerindekiyle alakasi olmadi sacim eskisinden bile koyu oldu:mad:

Gecen hafta bu serinin karamel kahve rengine boyadim.koyu saccta bile tutacagi yaziodu ama oyle olmadi.saclarim cikolata kahveydi.kutunun uzerindekiyle alakasi olmadi sacim eskisinden bile koyu oldu:mad:

o zaman boyamayayim saclarim bakir bu rengi kaybetmek istemiyorum bu serinin tarcin bakir rengine boyamayi dusunuyordum

Ayy anneme 8.1 mi ne sarı rengini aldırttım saçları sarıydı zaten, şaka maka karamelimsi gibi birşey oldu :S morali bozulmasın diye de birşey demiyorum..yani ben kendimde yoğun kızıllık olan kahve tonlarını düşünmüştüm ama vazgeçtim, gittim excellence 5.15 buzul kahve aldım, kışı bu renkle geçirmeyi düşünüyorum artık.. halbuki renk tonlamarı kutuda çok güzeldi, anlamadım ki...:S

Bende bu saç boyası hakkında bilgi arıyorum ama hiçbir forumda yok. Boyamayı dusunuyorum yakın zamanda dusuncelerimi paylaşırım.

renk paleti de yok ki...küçük kartonlara örnek yapmışlar asmışlardı
4.65 granada loreal preference serisinden çok uzun kullandığım ve herkesin sorduğu bir boya vardı ama artık gelmiyormuş Türkiye ye. Bende intense de yoğun kızıl renkler görünce deneyen var mı merak ettim...işte annem sarıyı denedi, açık karamel oldu :S

kızlar bende az önce sıcak sarı mı neydi o rengini denedim. en açık sarı oydu. binbir zorlukla açtığım saçlarım koyuldu. resmen kahverengiye döndü. alt zemin açık kahve bakırdı şuan bildiğiniz koyu kahve kızıl gibi bir şey oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok sinirlendim.:KK61:

kızlar bende az önce sıcak sarı mı neydi o rengini denedim. en açık sarı oydu. binbir zorlukla açtığım saçlarım koyuldu. resmen kahverengiye döndü. alt zemin açık kahve bakırdı şuan bildiğiniz koyu kahve kızıl gibi bir şey oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok sinirlendim.:KK61:

Bende istediğim rengi gördüm ama cesaret edemiyorum. Mor kızıl olan rengi...boya numarası 4 ile başlıyor, benim saçlar 6-7 aydır 5 ile başlayan numaraları gördü hep. Kapkara olursa diye almıyorum :S

Yorumlar için sağolun bende şimdilik vazgeçtim... Annemin saçları boyayalı 15 gün olucak hiç çaktırmıyorum, hiç güzel bir renk olmadı, buna rağmen hala parlak ve yeni boyamış gibi duruyor aslında... 2. boyamasında bekleyip görücem, yorumları yazarım :)))

Yok kizlar bu intence serisi kesinlikle koyuu cikariyor.bugun tekrar loreal intence karamel kahvesini palette altin karamelle katistirdim belki biraz daha acik olur diyr ama sonuc yine ayni koyuuuu bir kahve :'(

yoğun kızıl 6.66 aldım bu hafta deniycem bakalım, feria saf kızıl istiyordum hiç biryerde bulamadım..

Aslında feria seriside geniş ama o da gelmiyor Türkiye ye...Yani tüm renk kataloğu bulunmuyor. Bulmuşken bir kaç kutu almak en mantıklısı ama maddi yanı ayrı tabi. Büyük avm lerdeki watsons larda sürekli stoklar yenileniyor belki denk gelebilirsin..zaten benimde oyle olur bir renk begenirim, 2 ay sonra bulamam şans :S

Aslında feria seriside geniş ama o da gelmiyor Türkiye ye...Yani tüm renk kataloğu bulunmuyor. Bulmuşken bir kaç kutu almak en mantıklısı ama maddi yanı ayrı tabi. Büyük avm lerdeki watsons larda sürekli stoklar yenileniyor belki denk gelebilirsin..zaten benimde oyle olur bir renk begenirim, 2 ay sonra bulamam şans :S
watsons dahil aklıma gelen heryere baktım ne yazıkki her zaman olan yerlerin hiç birinde yoktu kısmetmidir yoksa artık gelmiycekmi bilmiyorum neyse zaten ağır kokuyordu umarım bu 6.66 iyi bir renktirde yine renk arayışına düşmek zorunda kalmam, gerçi kötü çıksada üzülmem 15tl çok pahalı ya beğenmezsem bahaneyle başka boyalar deneyip uygun bişeyler bulurum belki :))

Loreal excellence intense 6.32 karamel kahve
Sacim rofleliydi boyadim ve akti. Tekrar boyamak istedim bu boyayi sectim kutuda bulunan resimdeki sac rengine bayildim ve sacim aninda o renk olabilirdi tabanida acik renkti cunku. 1 saat once boyadim veeee sacim kestane koyu kahve arasi bisey oldu. Şaşkinim diger yorumlarda da bu tur sikayetler vardi ben yine de denicem dedim sonuc fiyasko.. saci acmio aksine koyulastirio... bildiginiz koyu kahve oldu acik renk sacim koyu oldu :(( siradan renkli bi sac... bir daha asla loreal e guvenmem...

bende bugün 6.66 ile boyadım benim saçım kutunun üstündeki renkten daha açık kızıldı ve sonuç kutunun üstündeki resimden daha koyu bir kızıl oldu, her renkte aynı sonuç derken koyu olcak demek istemişler sanırım :/ renk güzel ama hiç 6 kararında bir renk değil 4 ler gibi umarım yıkadıkça akar açılır :/

Loreal excellence intense 6.32 karamel kahve
Sacim rofleliydi boyadim ve akti. Tekrar boyamak istedim bu boyayi sectim kutuda bulunan resimdeki sac rengine bayildim ve sacim aninda o renk olabilirdi tabanida acik renkti cunku. 1 saat once boyadim veeee sacim kestane koyu kahve arasi bisey oldu. Şaşkinim diger yorumlarda da bu tur sikayetler vardi ben yine de denicem dedim sonuc fiyasko.. saci acmio aksine koyulastirio... bildiginiz koyu kahve oldu acik renk sacim koyu oldu :KK43:( siradan renkli bi sac... bir daha asla loreal e guvenmem...

alakasız bir renkmi çıktı ki

bu arada 6.66 diplerden gelen bi santimlik siyah saçlarımı hiiiiç açmadı :/

annem loreal intense 8.34'e 2. sefer boyadı geçen gün!!!
sarı saçları açık soğan kabuğu-turuncumsu bir renk oldu :S
beğendim ben diyince sustum yorum yapmadım...
bende asla almam artık duyduktan sonra. zaten esmerim koyu renkle iyice zenci olurum :S hey allahım... bende artık saçlarımı biraz dinlendirip boyamama kararı aldım. Hem kafamdaki buzul kahve 5.15 iyice açılsın sonra 6-7 numaralardan devam edicem. cidden 5 ve üstü siyahımsı oluyor ilk boyamada...rengin ne olduğu belli olmuyor :S

bu boyada tanıtım hatası gibi bir sorun var bence, her tonda aynı tutuyor denebilecek şekil bi boya değil açılmış saçda iyi sonuç veriyor. Her tonda aynı tutsa zaten diplerim ayrı uçlarım ayrı tutmazdı ki ben önden bir tutamda deneme yapmıştım, diplerin aynı olmayacağını görünce boyarken dipleri önce boyayıp bitirip bekletip tamamını sonra boyadım ki normalde dip boyası ayrı yapmam, ama sonuç doğal siyah saçı açabilme lüksüne sahip olmayan bir boya bence.. Ha ama dipleri saymazsak ki tutmadı dipler zaten, renk tonu ilk yıkamadan sonra güzel. Kullanacak olan varsa bunları dikkate alıp kullansın

annem loreal intense 8.34'e 2. sefer boyadı geçen gün!!!
sarı saçları açık soğan kabuğu-turuncumsu bir renk oldu :S
beğendim ben diyince sustum yorum yapmadım...
bende asla almam artık duyduktan sonra. zaten esmerim koyu renkle iyice zenci olurum :S hey allahım... bende artık saçlarımı biraz dinlendirip boyamama kararı aldım. Hem kafamdaki buzul kahve 5.15 iyice açılsın sonra 6-7 numaralardan devam edicem. cidden 5 ve üstü siyahımsı oluyor ilk boyamada...rengin ne olduğu belli olmuyor :S
bence annene dürüst ol aslında biraz şöylemi oldu anne ne dersin felan diye kibarca :)

Back
X