Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta bu serinin karamel kahve rengine boyadim.koyu saccta bile tutacagi yaziodu ama oyle olmadi.saclarim cikolata kahveydi.kutunun uzerindekiyle alakasi olmadi sacim eskisinden bile koyu oldu![]()
Gecen hafta bu serinin karamel kahve rengine boyadim.koyu saccta bile tutacagi yaziodu ama oyle olmadi.saclarim cikolata kahveydi.kutunun uzerindekiyle alakasi olmadi sacim eskisinden bile koyu oldu![]()
Bende bu saç boyası hakkında bilgi arıyorum ama hiçbir forumda yok. Boyamayı dusunuyorum yakın zamanda dusuncelerimi paylaşırım.
kızlar bende az önce sıcak sarı mı neydi o rengini denedim. en açık sarı oydu. binbir zorlukla açtığım saçlarım koyuldu. resmen kahverengiye döndü. alt zemin açık kahve bakırdı şuan bildiğiniz koyu kahve kızıl gibi bir şey oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok sinirlendim.![]()
yoğun kızıl 6.66 aldım bu hafta deniycem bakalım, feria saf kızıl istiyordum hiç biryerde bulamadım..
watsons dahil aklıma gelen heryere baktım ne yazıkki her zaman olan yerlerin hiç birinde yoktu kısmetmidir yoksa artık gelmiycekmi bilmiyorum neyse zaten ağır kokuyordu umarım bu 6.66 iyi bir renktirde yine renk arayışına düşmek zorunda kalmam, gerçi kötü çıksada üzülmem 15tl çok pahalı ya beğenmezsem bahaneyle başka boyalar deneyip uygun bişeyler bulurum belki :))Aslında feria seriside geniş ama o da gelmiyor Türkiye ye...Yani tüm renk kataloğu bulunmuyor. Bulmuşken bir kaç kutu almak en mantıklısı ama maddi yanı ayrı tabi. Büyük avm lerdeki watsons larda sürekli stoklar yenileniyor belki denk gelebilirsin..zaten benimde oyle olur bir renk begenirim, 2 ay sonra bulamam şans :S
Loreal excellence intense 6.32 karamel kahve
Sacim rofleliydi boyadim ve akti. Tekrar boyamak istedim bu boyayi sectim kutuda bulunan resimdeki sac rengine bayildim ve sacim aninda o renk olabilirdi tabanida acik renkti cunku. 1 saat once boyadim veeee sacim kestane koyu kahve arasi bisey oldu. Şaşkinim diger yorumlarda da bu tur sikayetler vardi ben yine de denicem dedim sonuc fiyasko.. saci acmio aksine koyulastirio... bildiginiz koyu kahve oldu acik renk sacim koyu oldu( siradan renkli bi sac... bir daha asla loreal e guvenmem...
bu arada 6.66 diplerden gelen bi santimlik siyah saçlarımı hiiiiç açmadı :/
bence annene dürüst ol aslında biraz şöylemi oldu anne ne dersin felan diye kibarca :)annem loreal intense 8.34'e 2. sefer boyadı geçen gün!!!
sarı saçları açık soğan kabuğu-turuncumsu bir renk oldu :S
beğendim ben diyince sustum yorum yapmadım...
bende asla almam artık duyduktan sonra. zaten esmerim koyu renkle iyice zenci olurum :S hey allahım... bende artık saçlarımı biraz dinlendirip boyamama kararı aldım. Hem kafamdaki buzul kahve 5.15 iyice açılsın sonra 6-7 numaralardan devam edicem. cidden 5 ve üstü siyahımsı oluyor ilk boyamada...rengin ne olduğu belli olmuyor :S