- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaniii.Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi?
Yeni olduğu için, bismillah daha yeni taniyacaksınız birbirinizi, aileleri hemen işin içine katmak neden ? Ben eşimle 2 yıl konuştum kimsenin ruhu duymadı, emin olunca da ailemle tanıştırdım...Yeni olduğu için mi ciddi olmadığı için mi?
Öyle demedim de anneme,yengeme falan gostermistim işte fotografiniYeni tanıştığın adama babama fotini göstermek istiyorum falan demedin inşallah ya
Ciddi olmadığını göstermez dimi bu durumYaniii.
İstese anormal olur.
Ciddi olmadığını göstermez dimi bu durum
Çocuğun yaptığı doğru senin erkenden göstermen yanlış…Öyle demedim de anneme,yengeme falan gostermistim işte fotografini
Tercih yaptım gidicem bu sene hayirlisiylaYks sonucun noldu?
Bi de gülüşü nasıl tarif etsem böyle çocukça mi ne bir ses kaydından böyle diyorum.Çocuğun yaptığı doğru senin erkenden göstermen yanlış…
Hadi insallahTercih yaptım gidicem bu sene hayirlisiyla
Boku yedik sen aşık mı oldun kızBi de gülüşü nasıl tarif etsem böyle çocukça mi ne bir ses kaydından böyle diyorum.
Böyle biri kötü olur mu acaba?
Kötü biri öyle gülebilir mi ya
Bu gece ruyamdaydi sanirimBoku yedik sen aşık mı oldun kız
Abla cevap veerrBoku yedik sen aşık mı oldun kız
Ablan güzel gülüşlü kötü insanlarda gördü…Abla cevap veerr
Abla ciddi misin yaaAblan güzel gülüşlü kötü insanlarda gördü…
Kendini çok kaptırma kuzuuuu
Abla ciddi misin ya
Üniversiteds bunu çiğ çiğ yiyecekler vallahi. Not ayağına yazık olacak.Gayrete ciddiyim herkese de hemen anlatma önce ciddiye binsin bi zaman geçsin