- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de konu acamiyorum yardim edin lutfenbende de konu aç diye bi buton yok nasıl açıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de konu acamiyorum yardim edin lutfenbende de konu aç diye bi buton yok nasıl açıcam
duyduk duymadık demeyin bölümünün sag ust köşesinde yeni konu ac bölümü var canmBen de konu acamiyorum yardim edin lutfen
butonun yoksa onceden bende de yoktu sonra oldu birdenduyduk duymadık demeyin bölümünün sag ust köşesinde yeni konu ac bölümü var canm
Konu silmek yasaktır .açtığımız forumu nasıl iptal edebiliriz yada silebiliriz
ben niye göremiyorm yaaduyduk duymadık demeyin bölümünün sag ust köşesinde yeni konu ac bölümü var canm
Soyleyin bana degistireyimYanlis yazilmis konu ismi nasil degisiyor peki?
Soyleyin bana degistireyim
Hallettim :)Alışveriş ve giyim tiyolarında "sii" yazan konu "sizce nasıl olur" olursa sevinirim yanlışlıkla silme yerine entra basınca öyle garip bi şekilde kaldı
Hayır bu bir ayar değil.Cinselliğe pro üyeler konu açıp,yorum yapabiliyorbende birseyde yardim istiyorum.
+18 bolumune yorum yapma yetkim yok. bir ayar mi var, nereden nasil yapiliyor bulamiyorum. yardimci olur musun?Huy Meselesi
Elif merhaba, evet daha once de soylemislerdi ama mesela su konuya bir bakar misin, burada konu acanda uyelerin bazilari da Pro degil ?Hayır bu bir ayar değil.Cinselliğe pro üyeler konu açıp,yorum yapabiliyor
MargarikotinBen de msj yazarken surat ifadeleri varya onları kullanamıyorum yani ilk tıklamayla geliyor sonra kayboluyor dolayısıyla da msjlarımda çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Konu alakasız bir bölüme açılmış,sonra taşınmışdır:)Elif merhaba, evet daha once de soylemislerdi ama mesela su konuya bir bakar misin, burada konu acanda uyelerin bazilari da Pro degil ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam-kizlar-hele-bi-bakin-hele-d.846590/
(onume denk gelen ilk konuyu sectim)