Yeni Konu Nasıl Açılır ? Nasıl Takip Edilir ?

Merhaba arkadaşlar,
Cevap yazdığım konu başlığının altına yeni bir cevap verildiğinde bunu nereden görebilirim?
10rsi09.png

Merhaba Cinsellik bölümüne konu açmak istiyorum ama üyeliğiniz aktif değil diyor, oysa üyeliğimin altında aktif yazıyor nasıl mail adresimi onaylatabilirim ?

Bana yardım eder misiniz bir problemim var konu açmak istiyorum ama konu ac diye buton bulamadim sayfada 2 3 gündür Ugrasiyorum yeni uyeyim daha çözemedim de sayfayı lütfen yardimci olur musunuz :(

Bana yardım eder misiniz bir problemim var konu açmak istiyorum ama konu ac diye buton bulamadim sayfada 2 3 gündür Ugrasiyorum yeni uyeyim daha çözemedim de sayfayı lütfen yardimci olur musunuz :KK43:
Konu açmak istediğiniz bölüme girdiğiniz sağ en üstte , veya sayfayı aşağıya çektiğinizde sağ en altta yeni konu aç butonu vardır.
Oraya tıklayın , konu başlığı be içeriği girip konuyu aç diyin..

Konu açmak istediğiniz bölüme girdiğiniz sağ en üstte , veya sayfayı aşağıya çektiğinizde sağ en altta yeni konu aç butonu vardır.
Oraya tıklayın , konu başlığı be içeriği girip konuyu aç diyin..

Konu aç butonunu bulamadım tesadüfen bir sayfadayken buldum ama bir daha bulamadım

Saç boyası ile ilgili bi konu acicaktim bikac kez denedim ve her defasında dediğiniz o sag ust ve sag alt tarafta tekrar ara yazıyordu
Sorun görünmüyor, bahsettiğiniz bölüme bende giriyorum , buton yerli yerinde ben bir sorun göremedim.
Anlattığımız şekilde yapmanız gerekiyor her adınımı ..

Öncelikle konumuzu kapsayan ilgili bölüme giriş yapıyoruz..

Örneğin ; aileniz veya sevgilinizle ilgili bir durum var ve yardım almak istiyorsunuz diyelim..
Bir derdim var - bölümüne girip YENİ KONU AÇ seçeneğine tıklıyoruz..

swpaw5.png

Daha sonra konu başlığımızı ve konu içeriğimi yazıp KONU OLUŞTUR seçeneğine tıklıyoruz..
35d95di.png

Herhangi bir konuyu veya açtığınız konuları takibe almak için , yazılan mesajlardan haberdar olmak için ;

10rsi09.png

Konuyu takip etmeyi bırakmak için, konuyu takip et yazan kısımda çıkacak olan KONU TAKİP İPTAL seçeneğini tıklayarak , takip etmeyi sonlandırabilirsiniz..
[/QUOTE

bende yeni üyeyim;ve galiba çözemedim.:mad:tüm sayfaları karıştırdım ama...lütfen yardım;mesela kendim gibi aşılama olan üyelerden fikir ve yardım almak istiyorum;nasıl ve hangi sayfadan ulaşabilirim

Back
X