- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi girlwithlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay burasi da oyle cok sick :)ben evdeyim ist.da...hava cok sıcak heran bayilabilirim
Benim ev serin kizlar. Toplasin gelin:)ay
ay burasi da oyle cok sick :)
Aynen yaa ne kadar cok nem var. Istanbul un neresinde oturuyorsunSimdi eşim şimdi gitti vantilatör almaya..Dusta fayda etmiyor hem sıcak hem de nem var...Kışın yaz gelsin diyorum.Yazın of puf..
ne iyi olurdu ya :/Benim ev serin kizlar. Toplasin gelin:)
kiz bizde vantilator var hatrlattgn iyi oldu :)Simdi eşim şimdi gitti vantilatör almaya..Dusta fayda etmiyor hem sıcak hem de nem var...Kışın yaz gelsin diyorum.Yazın of puf..
ne iyi olurdu ya :/
oh keyfe bak biz bugun pek bos durmadikValla disari cikmiyom sicaktan evde oturuyom serin diye. Ayagimda minnak oglum. Elimde tel
pendikteyim Kurtköy de..Esim sabiha gokcen de calisiyor havaalanıa yakıniź canimAynen yaa ne kadar cok nem var. Istanbul un neresinde oturuyorsun
Bende temizlik yaptim bir yemek kaldi oglumu uyutim. Yemegimide yapayim sonra yarin gelsin.oh keyfe bak biz bugun pek bos durmadik
Anladim canim. Uzak degilmisiz anadoludasin sende. Bende cekmekoydeyimpendikteyim Kurtköy de..Esim sabiha gokcen de calisiyor havaalanıa yakıniź canim
bakalim gelcek mi ne bayrmmis ya yorgunluktan oldukBende temizlik yaptim bir yemek kaldi oglumu uyutim. Yemegimide yapayim sonra yarin gelsin.
Bu zamanda 10kisiden 8i faceden tanışıyor zaten kimse söylemiyor eskidenmis o artık teknoloji cagindayizsen yabancisin diye anlatiyom tandiklara anlatmiym
Aynen yaa eskisi gibi olmuyorki biz cocukken nasil heyecamliydik. Simdikiler hic umrunda degil.bakalim gelcek mi ne bayrmmis ya yorgunluktan olduk
aynn bizim zamnmzdaa cok guzel di 1 ay oncesinden kiyafet alinir di gozbebegim gibi bakrdim bayrm gelce te giycem diye :)Aynen yaa eskisi gibi olmuyorki biz cocukken nasil heyecamliydik. Simdikiler hic umrunda degil.
evet biliyorum yakın sayılır..Esimin arkadaslari var orda oturanAnladim canim. Uzak degilmisiz anadoludasin sende. Bende cekmekoydeyim
Usak ayagimda uyudu ben hala salliyom:))))aynn bizim zamnmzdaa cok guzel di 1 ay oncesinden kiyafet alinir di gozbebegim gibi bakrdim bayrm gelce te giycem diye :)
evet biliyorum yakın sayılır..Esimin arkadaslari var orda oturan