- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 29
-
- Konu Sahibi girlwithlove
Geldim ben deeEskiler de gelebilir tabii ama siz az çok dostluk kurmuşsunuzdur diye özellikle yeniler dedim. Yeni üyeler gelin biz de eski dostlar olmaya ilk adımımızı atalım,birbirimizle birsürü şey paylaşalım. Kapımız herkese açıktır
h.geldin kizzz :)
Geldim ben dee
Ayy hoşgeldiniiizzz
Geldim ben dee
isparta 23 :)Tanışalım bi nerede yaşıyorsunuz? Ben Ankara, 22 yaşındayım
Okuyor musun çalışıyor musun neler yapıyorsun?isparta 23 :)
okimuyom calismiyomm cocuk bakiyom :) sen ?Okuyor musun çalışıyor musun neler yapıyorsun?
Hayallerimokimuyom calismiyomm cocuk bakiyom :) sen ?
ama sorulara cewap vermedin •_●Gider miyiim,sizin konuşmaları okuyordum
darisi basina :)))Hayallerim
Okul bitirmeye çabalıyorum ben deokimuyom calismiyomm cocuk bakiyom :) sen ?
oku oku bitmiyor ya :/ en sonunda okul bitirdi beniOkul bitirmeye çabalıyorum ben de
Ben de lise sonda tanışmıştım, 5 yıl olacak. Pürüzler var bayağı ama kopmus değiliz henüz :)Ben de şuan lise sonum ama 3 yıllık sevgilim var acaba var mıdır lise aşkıyla üniversitede de devam edip evlenen
5 yil iyi dayanmisinizBen de lise sonda tanışmıştım, 5 yıl olacak. Pürüzler var bayağı ama kopmus değiliz henüz :)
Ay sorma ben de yıldım yemin ediyorumoku oku bitmiyor ya :/ en sonunda okul bitirdi beni
kimsenn icine sinmiyir ama iste para davasi :)Ay inşallah,ben çalışırsam bile bebeğim olunca bırakmak hayalim. Bakıcıyla tek bırakmak içime sinmez benim..
Maşallah size ve inşallah bana o zamanBen de lise sonda tanışmıştım, 5 yıl olacak. Pürüzler var bayağı ama kopmus değiliz henüz :)