Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni keşfim : Marula Yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Mrb kızlarrrr

Saçlarıma zaman zaman nemlendirici, uzatıcı yağlı bakımlar yapmayı ve yeni ürünler keşfetmeyi çok seviyorum.
En son Palette saç boyasının boya sonrası bakım karışımının içindekileri incelerken gözüme marula yağı takıldı.
Nedir, ne işe yarar diye araştırma yaparken çok yararlı bir yağ olduğunu öğrendim ve uzun uğraşlar sonucu yağıma kavuştum

Henüz 3 kez kulladım ama inanılmaz memnun kaldım. Elektriklenen saçlarım ilk defa banyodan çıkıp havluyla suyu alındığı
halde hiç kabarmadı, doğal dalgalar oluştu Diplerine cesaret edip süremedim oldukça yoğun bir yağ olduğu için ama
el kremimin içine de damlattım ve inanılmaz yumuşatıyor ellerimi Argan yağlı serumuma karıştırdım, banyodan çıkınca nemli saçlarıma
da azar azar uygulayacağım. Umarım gerçekten onarıcı etkisi vardır da saç uçlarımdaki hafif kırıkları da onarır
Ve umarım tüm aktarlar bu ürünü getirmeye başlar ve fiyatı düşer:26:

peki bu yağı sen nerden? kaça aldın? bir de ne miktarda aldın?..

peki bu yağı sen nerden? kaça aldın? bir de ne miktarda aldın?..

Kadıköy civarında bir aktara getirttim canım.Çoğu aktar adını bile duymamış bulmak çok zor oldu:26:
50 ml lik şişesine 80 tl istedi, 65 e aldım ama çok para yaaaa Ürünü çok beğenmiş olsam da sürekli
alamam malesef

pahalıymış gerçekten..

yuhhhhhhhhhh o ne öyleee
üstüne bi 100 tl ekler bi küçük altın alırım düğünde birine takarım havam olur enazından

bende buldum nette... 100mlsi 16 euro.
alsam mi... cok kuru bi cildim var, losyonuma katabilirim
saclarina nasil uyguluyorsun cnm?

yuhhhhhhhhhh o ne öyleee
üstüne bi 100 tl ekler bi küçük altın alırım düğünde birine takarım havam olur enazından

Saçlarla da atarız havamızı fena mı olur kızz
Ama şaka bir yana çok pahalı

bende buldum nette... 100mlsi 16 euro.
alsam mi... cok kuru bi cildim var, losyonuma katabilirim
saclarina nasil uyguluyorsun cnm?

16 Euro muuu Çok iyiymiş hangi siteden baktın canım?
Losyonuna 1-2 damla katarsan yeterli olur, koyu kıvamlı bir yağ
ve çok güzel nemlendiriyor. Bunun dışında argan yağın varsa onu da
kullanabilirsinYumuşacık yapıyor o da.

Saçlarıma kullanırken badem yağı ve hint yağıyla karıştırıyorum tatlım, diplerine sürmüyorum
sadece boyuna ve uçlarına sürüyorum. Bol bol sürüp streçle sarıyorum diplerine gelmeyecek
şekilde. 1saat kadar bekletip yıkıyorum, çok fazla bekletmiyorum.
(diplerine de faydalı olabilir ama henüz cesaret edemedim)

Bunun dışında argan yağlı bir serumum var, onun içine biraz damlattım. Banyodan çıkınca
havluyla saçlarımın suyunu alıp 2-3 fıs sürüyorum yine saç boyuna ve uçlarına. Saç uçlarım
baya canlanmaya başladı, süpürge gibi durmuyor artık

badem yagim var sadece, onuda kullanmiyorum gerci.
haftada kac kere yapiyorsun sac kürünü?
alman bi sitesi cnm, ben almanyada yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…