Ben yeni katıldım kızlar ve bilmediğim şeyler var mesela konuları mesaj gönderimine kim kapatıyo neden kapatıyo kib ve ban nedemek aydınlatırsanız sevinirim merak edip açtığım bir konuyu mesaja kapanmış gördüm neden olduğunu bilmiyorum
konu polemiğe yada dine giderse yönetim kapatıyor.
kib kötü içerik bildir demek. bi üyeyi yada mesajı kibleyebilirsiniz, tabi her beğenmediğinizi değil, hakaret vs olduğunda yada reklam yapıldığında yada erkek üyeyse falan. sanırım sizin açtığınız konu polemiğe gider diye kapanmış emin değilim yönetime sormak lazım Mune
.
biriyle polemiğe girerseniz, içerik silerseniz falan banlanırsınız. yani siteden uzaklaştırılırsınız belli bi süre.
Açtığınız konu editör arkadaşım tarafından kapatıldı, sebebi konu için konu açılmaz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nerede-bu-rahat-baba.850664/
Merak edip bulamadığınız bir konu varsa bunu profilinizde yazarsınız, bilen okuyan üyelerde sizi bilgilendirir. Ki aradığınız topik bir erkek Tarafından açıldığından, erkek üye de sitede yasak olduğundan kaldırıldı.