• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni karamel saçlarım:))

oluurm tatlım tabi merak ettiklerini sor cevaplııymopuyorumnanaktan

ya sımdık benım saclarım normalde sıyah gectıgımız yaz kuaforum kızılla kahve karıstırarak bır renk yaptı fakat denızde cok acıldı ve turuncumsu bır renk oldu.sonra ben koyu kumrala kendım boyadım buda cok koyu oldu akmıstıda yıne kendım boyayayım kullu kumral aldım kozmetıkcı bana acıcı verdı fakat tam bı facıa yasadım kuafore kostumkı hemde bayram arefesındeydı bu halım.kuaforde kumrala boyayarak kapatabılırız bu dalga dalga rengı baska olmaz dedı boyadı ama dıpler acık kahve ucları koyu kumral acaıp bısı oldu.bugun yıne boyadım ben palette 7.65 toffee aldım pek bısı farketmedı sadece azcık bır ton daha acıldı.benım ıstedıgım senınkı gıbı karamel ve sarı rofleler.kendım yapmak ıstıyorum kuaforum cok karıstırıyor ve ucukta fıyat cıkartıyor 1 hafta sonrada akıyor.sımdık napmalıyım sence?suanda saclarım acık kahve dıyebılırım.

Efulii o değilde, ben saclarının dalgasını nasıl yaptıgını merak etttimmm!!=( cok seviyorum bu sacı ama bir türlü yapamıyorum:/

canım saçın çok güzel olmuş hemen tutmamış herhalde biraz karamelden değişik geldi bana ama çok doğal duruyor sanırım ikinci boyamanda daha net olucak boyanı ve markasını yazarmısın yoksa kuafördemi boyattın bu arada yüzün çok güzel maşallah

teşekkür edrim beğenen arkadaşlarıma..opuyorumnanaktan
sofia m sana gelince bu benim boyadığım karamel ilk boyadığında koyu karamel oluyo ilk resimlerde görmüşşündür saçını kapatilecğini düşünüyorum bu rengin.bende senn gibi olaylar yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.keşke saçını palettenin açıcısyla açsaydın daha iyi bi sonuç alırdın.
boyaın markası akos karamel tatlım.

Efulii o değilde, ben saclarının dalgasını nasıl yaptıgını merak etttimmm!!=( cok seviyorum bu sacı ama bir türlü yapamıyorum:/

canım saçlarımın dalgasını saçımızı düzleştirdiğimiz düzleştiriiici ile yapıyorum ben maşaya göre çok pratik ve daha kolay oluyozemuszemus

teşekkür edrim beğenen arkadaşlarıma..opuyorumnanaktan
sofia m sana gelince bu benim boyadığım karamel ilk boyadığında koyu karamel oluyo ilk resimlerde görmüşşündür saçını kapatilecğini düşünüyorum bu rengin.bende senn gibi olaylar yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.keşke saçını palettenin açıcısyla açsaydın daha iyi bi sonuç alırdın.
boyaın markası akos karamel tatlım.
yanı suan saclarım kestane rengı uzerıne dedıgın rengı kullanırsam o rengı elde edebılırmıyım?yanlıs anlamadım dımı?hihoyyyt

yanı suan saclarım kestane rengı uzerıne dedıgın rengı kullanırsam o rengı elde edebılırmıyım?yanlıs anlamadım dımı?hihoyyyt

canım belki ilk boyamada çabuk atar ama bi kaç boyamada oturur rengi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

Back