• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni karamel saçlarım:))

tmm cnm olur inş istedgn gibikaydirigubbakcemile5

güzele herşey yakışır güle güle kullan tatlımm yerimseniben

Karamel değil de güzel bir kumral rengi olmuş ama yakışmış:)

Son düzenleme:
çook yakışmış güle güle kullan ..canm hangi marka kullandın ve numarasını verirmisin??

canım bu da güzel olmuş ama avatarındaki siyah saçlı halini daha çok beğendim ben.belki ben koyu renk saçları sevdiğim için öyle gelmiştir,o halini daha çok beğendim.senin içine sindiyse problem yok güle güle kullanyerimseniben

tatlım çok güzel olmuş saçların güle güle kullan opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim arkadaşlar.

danskolik siyah saçı bende çok seviyodum ama çok uzun süre kullandıgım için çok sıkılmıştım bi değişiklik yapmak istedm teşekkür ederm fikrilern içinopuyorumnanaktan

çok yakışmış bu renk beğendim ben de, ama bişi sölicem, son eklediğin fotoyu yıkandıktan sonraki hali diye koymuşsun ama dipleri gelmiş. eklenme tarihlerine bakınca 1.5 ay var arada, ama baya iyi uzamış saçın maşallah:nazar:

evet canım bi o kaar zaman geçti ilk boyadıgımda çok koyu olmuştu yıkadıkça açıldı merk edenler vardı koydm bnde.teşekkür ederm canım benm saçmda da uzuyo sa bu kadar işlemden snra herkezn saçı uzarkaydirigubbakcemile3

dipler baya gelmiş canım ama sırıtmıyor uçların rengi çok tatlı sen de çok güzelsin maşallah :)

saçlarında çok yakışmış..
sende çok guselsin ayrıcaa maşallah sana :nazar:

yakışmış canım tenine falan da gitmiş baya =) avatarındaki önceki haliyse siyah halini daha çok beğendim ben ama sen de haklısın insan sıkılır sürekli aynı renkten.fisfisfis

yakışmış bence de güle güle kullanın :)
ama çok uzamış yav ne güzelyerimseniben

Back