Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bu da güzel olmuş ama avatarındaki siyah saçlı halini daha çok beğendim ben.belki ben koyu renk saçları sevdiğim için öyle gelmiştir,o halini daha çok beğendim.senin içine sindiyse problem yok güle güle kullanyerimseniben
danskolik siyah saçı bende çok seviyodum ama çok uzun süre kullandıgım için çok sıkılmıştım bi değişiklik yapmak istedm teşekkür ederm fikrilern içinopuyorumnanaktan
çok yakışmış bu renk beğendim ben de, ama bişi sölicem, son eklediğin fotoyu yıkandıktan sonraki hali diye koymuşsun ama dipleri gelmiş. eklenme tarihlerine bakınca 1.5 ay var arada, ama baya iyi uzamış saçın maşallah
evet canım bi o kaar zaman geçti ilk boyadıgımda çok koyu olmuştu yıkadıkça açıldı merk edenler vardı koydm bnde.teşekkür ederm canım benm saçmda da uzuyo sa bu kadar işlemden snra herkezn saçı uzarkaydirigubbakcemile3
yakışmış canım tenine falan da gitmiş baya =) avatarındaki önceki haliyse siyah halini daha çok beğendim ben ama sen de haklısın insan sıkılır sürekli aynı renkten.fisfisfis