• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni karamel saçlarım:))

bu tam anlamıyla karamel değil ama karamelin guzel bi tonunu yakalamışsın..güle güle kullan opuyorumnanaktan

teşekkr ler arkadaşlar yok canm kaşlarımı boyamadım

canım çok güsel olmuş saçların hangi rengin üzerine hangi renk olarak boyadın öğrenebilimiyim acaba?

59721194944238988138992.th.jpg
[/URL][/IMG] canım eski saç rengimde böleydi ama saçımı siyahtan açtırdıgım için yıkadıkça aralarında kızıllıklar ortaya çıktı.bende koyulaştırmak için karameli terch ettm sonç böle oldu..
bu arada evet cnm saçımı kendim boyadım istediğin gibi yardımcı olabilirm.

hayır canım palette değil akosun. evet bnde çok begeniyodum kızıllklar çıknca bozuldu ama:sinifsinif:

cnm sanırım akosun bi açık bi orta karameli var hangisine boyamıştın bi ara o markayada bakmıştım kalıcı bi markamı sence şimdiden saol tşk ederim: )

cok guzel olmus canım gule gule kullan.. eskı sac rengınde guzelmıstıı.. bende karamelın acık tonuna boyatmayı dusunuyorum..zemuszemus

canım ben saçımı hep akos la boyuyorum ve çok memnunum diğer boyalara göre fiyatıda çok uygun. açık karameli varmı cnm bilmiyorum katolag ta karamel yazıyodu sadece.

yardımcı olabldysm svnrm canm inş snde ulaşırsın istedgn sonuca

güzel olmul bende seviyorum ama bana yakışmıyor güle güle kulln

canım ben saçımı hep akos la boyuyorum ve çok memnunum diğer boyalara göre fiyatıda çok uygun. açık karameli varmı cnm bilmiyorum katolag ta karamel yazıyodu sadece.

akos markasını daha ilk kez duyuyorum.. fiyatını öğrenebilirmiyim canım.. nerde ne kadara boyattın.. ben mamakta oturuyorum burda hiç dogru dürüst güvenebilecegim kuaför bulamadım..:gitme::gitme: bende biraz kararsızım yakışırmı acaba bana ?

akos markasını daha ilk kez duyuyorum.. fiyatını öğrenebilirmiyim canım.. nerde ne kadara boyattın.. ben mamakta oturuyorum burda hiç dogru dürüst güvenebilecegim kuaför bulamadım..:gitme::gitme: bende biraz kararsızım yakışırmı acaba bana ?

canım fotonu eklersen yakışp yakşmacgnı öğreneblrz.kaydirigubbakcemile2

eski saç renginde çok güselmiş canım ama benm saç rengim baya açık akosun karameli nası olur bilmiorum çokmu koyulur?

bak canım hatta fotoda eklim sence bu senin akos karamel benm saça girince nası bi renk çıkar ortaya?kaydirigubbakcemile5

canım ilk başta koyu olabilir şimdiki saç rengine göre ama yıkadıkça karamel sarısı olur

Back