- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- Konu Sahibi Perladerma
Merhaba arkadaşlar.Bir kozmetik mağazasında işe başladım ancak hiç adapte olamadım gerçi başlayalı bir hafta bile olmadı ama alışacakmışım gibi de gelmiyor hiç.Daha önce çok bilindik bir giyim mağazasında çalışıyordum.Mağzanın,şirketin,çalışanların hepsinin bir ağırlığı vardı ancak o burada yok hafif geldi bana çok bir miktar da borcum var o boynumu büküyor katlanayım diyorum zaten geçici süreli çalışıyorum ağustos sonunda sözleşmem bitecek 2 ay daha sabredeyim diyorum ama yapamayacakmışım gibi geliyor bazen.Küçük detaylara çok takılıyorlar personel kıyafetiyle dışarı çıkmak yasak molalarda çantayla dışarı çıkmak yasak makyaj yapmak zorunlu kaldı ki ben günlük hayatımda makyaj bir insan değilim bugüne kadar çalıştığım işyirlerinde de hep makyajsız çalıştım kimse de bana birşey dememişti evet kozmetik mağazası makyaj önemli olabilir ama oradaki çalışan da hiç makyaj yapmadıysa zorlamakta doğru mudur insanların farklılıklarıyla güzel değil midir bu esnada da mali müşavirlik staj başlatma sınavına gireceğim dosyamı açtırdım bir taraftan da ders çalışmaya çalışıyorum ama çalışamıyorum bu halde bir mali müşavirin yanında iş baksam diyorum çok az para verirler ya da işçi ihtiyacımız yok diyip geri çevirebilirler borcum da var malum mali maşavirin yanından kazandığım para borcumu kapatmaya yetmez.Zaten mayıs ayını çok yoğun,yorucu ve bunaltıcı olarak geçirdim hiçbirşey istediğim gibi olmadı sürekli ağlama modundayım bazen avunuyorum bazen ağlıyorum sıkıntım var yani sizlerin bana önerileri nelerdir sizler olsaydınız benim yerimde nasıl davranırdınız