Yeni iş yerinde benimle muhatap olmuyorlar !

yaseminim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
128
0
96
Çanakkale
merhabalar yeni bir işe girdim. iş yerindekiler hiç bir sorun olmamasına rağmen beni aralarına almıyolar. Bir tanesi günaydınıma bile asık yüzle cvp veriyor başkalarına karşı o kadar sıcak ki resmen yalakalık yapıyor. Öğlen yemeğe gidileceği zaman yada muhabbetlerde onların adım atması gerekmez mi? beni neden çağırmıyorsunuz diyemem yada yanlarına gidip pat diye oturamam ya. hiç bi sorun yok ama ne yapmam gerekiyor anlamış değilim

işte sırf bu yuzden çlışmıorum ben hep böyle tipler vardır ya cinsmi yok sende onları görmzden gel gitsin şimdi onlar kıdemli ya senden oncde vrlardı ya onun egosundalar senden once bız vardık bıze yanaşmya sen çabalıcaksın gibisinden boşver görme cinsleri

İşyerinde yenisiniz, orada sizden önce neler olup bittiğini bilmiyorsunuz. Kimseyi tanımıyorsunuz. Vardır bir dertleri. Belki patronla, belki sizin pozisyonunuzla. Önce sizi gözlemlemek istiyorlardır. Her şey olabilir. Zamana bırakın. Günlük yazar gibi buraya gelişmeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız tabii :) Ama şimdi cidden her şey çok yeni. Veee iş bulmuşsunuz, keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…