Yeni İmaj İsteyenler Bana Gelsin..

canımmm becerdımm yaparmısın

Eklentiler

• $Resim 007.jpg
    $Resim 007.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 73
canımmm becerdımm yaparmısın

resım kucuk canım ..herhangı bır sıtede yuklu olan resmını sag tıkla ozellıklere gel ordakı http ıle başlayan kısmı kopyala sonra mesaj yerıne gel dağ şeklınde bı amblem var grafık ekledeki yere yapıştır..ozaman buyuk cıkar..kahvaltıdan sonra halledıcem..
net ve buyuk resımler olsun saçınız toplu olsun

canım olmaz dedım ya anlatttım ya ? resım olurda kucuk resım yukardakı arkdsn yaptıgı gbı grafık ekleden yuklemen lazm resmı onuda anlattım..kucuk resme işlem yapılmaz akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şimdı düşüp bayılacam bırıncı gozluklu resm olmaz bır dıgerı 3 cu kez dıyorum ımages hack yada faceboka resmını yukle sonra sag tıkla resme ozellıklerden htp ıle başlayanı kopyala sonra bu msj kısmına gel yukarda dağ şeklınde bı amblem var ona tıkla sag tıkla ve oraya yapıştr resmı sonra cevapla butonuna bas :S daha nası anlatabılırım ..gözluklu olmasın lutfen..eklentı ekleden koydugunuz resımler kucuk oluyor işlem yapılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :1shok:

ben galıba anlatamadım ! arkadaslar gozlerınız kısık resım yuklemeyın..kucuk resımler olmuyor pigselı buyuk resımler oluyor...örnek resımler yukluyorum lutfen bunlar gbı olsun yukledıgınız bakın boyle sıze cevap veremeyınce uzuluyorum...

canım sen net onden bakan bır resmını bul ıstedgn zaman ben yaparım küsme oyle..olsa yapardım..ama net olmayan resımlere ve kucuklere işlem yapılmıo buyuklugu dert etme ben kuculturum onu yeterkı net olsun

defalarca soyledım ..taaz com..ayrıca bırcok arkadas ıstedı ve gerı dondu yapamadılar..bıraz maharet işi..sıtede zaten bır topıkte bu gbı sıteler onerılmiş..ben stilist gozuyle degerlendırıyorum..yınede dene tatlım

defalarca soyledım ..taaz com..ayrıca bırcok arkadas ıstedı ve gerı dondu yapamadılar..bıraz maharet işi..sıtede zaten bır topıkte bu gbı sıteler onerılmiş..ben stilist gozuyle degerlendırıyorum..yınede dene tatlım

aa evet haklısn cnm daha önce yazmıstın okumussstum şimdi görnce hatırldm k.bkma

X