Yeni İmaj İsteyenler Bana Gelsin..

25134_1263504863890_1117784889_30614033_487143_n.jpg

emınım şaşırdın aklinialirimsmile sarı ıstıyordun boyle denedım perçemlı ve sıcak bır sarı dolayısı ıle yuzune renk geldı kahve gozlede hoş tu onu sölım ama lens denedım freshlok yeşil boyle gor ustedım bırde..yuzune mac marka fondoten uyguladım yıne pembemsı naturel tonlarda.... mavı far ,eyelıner ,takma kıprık ve pembe ton ruj ıle dudaklarını dahada dolgunlaştrdım..umarım begendın canım

valla süper olmus cok begendim,kendimi taniyamadim :))) sagol
cok güzel olmus

bende resim koyacam canım hatta ben kendime karamelle tüm platin nasıl gider onu çok merak ediyorum yada simsiyah saç sana zahmet olmazsa bu 3 ünü benim için yapabilirmsin en çok hangisi yakışırsa ona boyatmak istiyorum..

meraba
malesef resim koyamam buraya ama bi soru sormak istiyorum
benim alnım biraz açık perçem ve kahküldende bıktım artık
bana bişe önerebilirmisin

canım alnı geniş insanlara tabıkı oncelıkle perçem önerılır yada saçını yandan ayırmaları hafıf one gelebılcek şekılde benım sana önerım makyaj teknıgı ıle ılgılı olcak..herhangı bır fondotenle yuzunu kapla..kullandıgın fondotenın 2 ton koyusu bır bronz pudra ile alnının dıp kısmına fırça ile onu yay yanı bu golgelendırme daraltma işlemidir..ayrıca kaşların kalın olmalı ki alın daralsın ve sırıtmasın..resımler eklıyorum belkı daha ıyı anlarsın..
slf32629.jpg

Megan+Fox+15.jpg

Lindsaylohan.jpg

jennifer-lopez-sedu-hair.jpg

jennifer-lopez-topuz3.jpg

jennifer-aniston_7217.jpg

bunlar genıs alınlı unluler..makyaj ve sac stıllerı sana yardımcı olucaktır

başladım canım sabret lutfen sarı karamel ve sıyah uygulucam sanırım uzun saç ıstıyorsun deılmı ? kısada olurmu omuzda yada küt

başladım canım sabret lutfen sarı karamel ve sıyah uygulucam sanırım uzun saç ıstıyorsun deılmı ? kısada olurmu omuzda yada küt

AY ÇOK SAĞOL. EVET KARAMEL PLATİN VE SİMSİYAH İSTİYORUM. KISA SAÇ OLMASIN EN KISA KÜT OLABİLİR CANIM..
ŞU AN SAÇIM RÖFLELİ AMA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMİYORUM BİR TÜRLÜ
EN ÇOK HANGİSİ YAKIŞIRSA ONU YAPCAM SENİN SAYENDE İNŞALLAH..
BİR RESMİM DAHA VAR ONUDA EKLEYEYİM SANA..zemuszemus

eveeet oldu gayette hoş oldu ben sanırım sarıyı begendım...

siyah ve kut olgun gosterdı..

2733.jpg

karamelde fena olmadı

2751.jpg

bence en guzelı bu oldu tam sarı degıl ama bu hoş oldu hepsındede lens kullandım tabı..

önerılerım ise kaşlarını bıraz daha kalınlaştırman..açık renk kullancaksan koyu karamele boyaman..takma kıprık kullanman ve dişlerını bıraz daha beyazlatman..makyajda canlı tonları tercıh etmen.eyelınerı kuyruklu çekmen

2763.jpg

AYYYY ÇOK SAĞOL EVET SARI OLMUŞ AMA GÖZLERıM YEŞıL KEN ıYı OLMUŞ BENıM GÖZÜM ELA
ELLERıNE KOLLARINA SAĞLIK CANIM...opuyorumnanaktan

X