Yeni İmaj İsteyenler Bana Gelsin..

canım ben sana ıyı bır tonık onerdım marka verdım sıvılcedeve gozenekte en ıyı sonucu beren bence o..kullanmadgm seyı onerırmıyım .bnm sıvılve problemım yok ama bı arkdsmın delık delıktı çörek otunu bıber cekecegınde toz halıne getrdık bal kattık gecelerıde ıstedıgı zamanlarda kantrn yagı surdu yattı delıkler bıle kapandı..agdamı valla şaşırdım..ayrıca sen kaş goz kısmına bunu uygulamıcaksın kı kıl tüğ doksun sacına sur demedım ki?..agda etkısı falan yok lutfen bırak elalemi..

:teytey: tamam canım sağol.ya kıl tüy derken hani gözle görünmeye tüylerden bahsettim.toniğin çeşitleri var galiba clean clearda hangisini alayım.teşkkr edrm bilgilern için

:teytey: tamam canım sağol.ya kıl tüy derken hani gözle görünmeye tüylerden bahsettim.toniğin çeşitleri var galiba clean clearda hangisini alayım.teşkkr edrm bilgilern için

ay tuglerı alması daha ıyı degılmı hem sen bıyık bırakmayı falanmı sevıyorsun yoksa hahahayysempatiksalakcinni keşke oyle bır ozellıgı olsa cnm kadında tüğ düşman başına..bak benım kullandıgım bu benımde burnumda gozenek cok sınır oluyorumm sıyah noktalara sık kullanmıyorum kullansam onlarda kalmazda işte terzı sökuk mısalı :hulya:

Clean-amp-Clear-Siyah-Nokta-Temizleme-Losyonu__19449377_0.jpg

ok canım hemen bugün alıcam inşallh ii gelir.bu bahsettğim çörek otu olayı gerçek.nasıl oldğunu anlatayım.geçen gün markettn çörek otu aldım hamurişinde kulanıcm die.eşimde yanmda bunu napçan dedi söledim.nese bunu ne içinde kullanıolar biliomusun dedi.hyr söle neymiş dedim.ve askerdeyken dans bir arkdaşı çörek otunu eritiomuş göğsündeki göbeğindeki o uzun ve kalın kılları almak için ağda niyetine kullanıomuş.çok şaşırdım.

hehe :) çörek otuyla kantoron yagının faydalarını bır bılsen varya kaç kişiyı nelerden kurtardı dogrudur bı agda olmadıgı kalmıştı ..bı ara denıyım barı :)boshayallersmile

aynı seyı düşünmüşüz ne hoş. ben hem degıstırıp hem onerılerde bulunuyorum...
senınkılerıde bı ıncelıyım cnm tesekkurlerralkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
canım madem güzellik uzmanısın saç renkleri hakkında bir kaç soru sorayım. ben kızıllıktan bıktım küllü kumral boyadım daha beter kızılımsı bir renk oldu. şöyle bir renk yapmak istiyorum nasıl elde edebilirim ? tenim çok beyaz gözlerimde açık kahve ela gibi gidermi acaba?

bende kullu kumrala bayılırım yaslı gosterır derler ama hıc umursamam ben beyaz tenlıyım lensle falan cok hoş oluyor..saç rengını boyunu yapısını gormeden bırsey dıyemem mumkunse buraya yada bana resmını goster ..ve sacın hakkında bılgı ver

topiğin hayırlı olsun cnm
gözaltı kapatıcısı olarak önerdiğin marka varmı :sm_confused: morlukların azalması için doğal yöntem yada krem varmı bildiğin yerimseniben

topiğin hayırlı olsun cnm
gözaltı kapatıcısı olarak önerdiğin marka varmı :sm_confused: morlukların azalması için doğal yöntem yada krem varmı bildiğin yerimseniben

canım sagol..gözaltı morlugun genetık yada bı hastalıktan sa gderılmesı güç olabılır bı ara doktora gorun..bıtkısel çözum ,gozaltı rolonu ve makyaj için kapatıcı resmı koyuyorum..bırı garnıerın bırı loreal..

bir tutam ıhlamuru 1 çay fincanı kaynar suya ilave edip 10 dakika bekletin. Süzüp soğumaya bırakın. 2 makyaj pamuğunu çaya batırıp göz kapaklarınıza uygulayın. 10 dakika bekleyip, yıkayın..ayrıca btkı çaylarının buzlukta dondurulmuşunu poşet ıle gozunuze uygulamanızda sonuç verir..

resımler kucuk..herhangı bıryerde(images hack yada facebook gıbı ) yuklu olan resmını ters tıkla ozellıklerden http kısmı ıle başlayanı kopyala sonra msj kısmındakı dağ şeklınde olan grafık ekleye yapıştır..ozaman buyuk cıkar.bunlarla oynayamam cunku

emınım şaşırdın aklinialirimsmile sarı ıstıyordun boyle denedım perçemlı ve sıcak bır sarı dolayısı ıle yuzune renk geldı kahve gozlede hoş tu onu sölım ama lens denedım freshlok yeşil boyle gor ustedım bırde..yuzune mac marka fondoten uyguladım yıne pembemsı naturel tonlarda.... mavı far ,eyelıner ,takma kıprık ve pembe ton ruj ıle dudaklarını dahada dolgunlaştrdım..umarım begendın canım

X