- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.693
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Kendisi evleneceğini söyledi zaten. Doğru yalan bilemem ama öyle dedi yani :) ayrıldığımız gün söyledi bunubirde erkekler bu konuda daha mantıksallar. uzun iliskieden hemen sonra biriyle tanışıp nisan yapan cok erkek var.
yarın birgün eski erkek arkadaşınızın nisanlandığını duyup ben tanişmaya bile gitmemistim onun yaptıgına bak diye uzulme ihtimaliniz cok fazla. sonra da pisman olursunuz gecmise tamamen sunger cekip baskalarina sans vermediğiniz için.
Kendisi evleneceğini söyledi zaten. Doğru yalan bilemem ama öyle dedi yani :) ayrıldığımız gün söyledi bunu
her insan bir değil malesef. Umarım mutlu olur evlenecekse de. Artık bir araya gelmek istemiyorum. Herkes kendi yoluna baksın.tahmin etmistim. Burada da cevremde de çok var böyle durum. Buradaki konularda da genellikle yas tutan kadınlar oluyor sonrada konu açıyorlar bu kadar yılın hic mi hatrı yoktu nisanlanmiş sosyal medyaya fotograf koymuş cok mutlu gorunuyor diye.
Tabi bu hemen gidip taniştiğinız kişiyle nisan yapın demek değil zaten öyle birine benzemiyorsunuz ama bir tanisin bir olçup tartın bakayım kimmiş bu cocuk aklıniza yatmazsa zaten olmaz.
her insan bir değil malesef. Umarım mutlu olur evlenecekse de. Artık bir araya gelmek istemiyorum. Herkes kendi yoluna baksın.
Oluru yok ama içimde çözemediğim seyler var. Eğer tanısırsam tanısmıs olmak icin tanısıcam bir iliskiye baslamak icin değil. Çok ciddiydik aslında birden bitince bir bosluğa düsüyor insan. Hayır gelmesini beklemiyorum. Şimdi yazsam barısırız biliyorum ama artık istemiyorum. O da artık bir evlilik istediğini evleneceğini söyledi öyle isteiste oluru yok diyorsanız siz de bakin yolunuza tanismamak demek hala onun dönmesi için umudum var demek. varsa boyle bir ihtimal bekleyin ama bu bir risk. ben mesajlarınizdan tamamen bitirdiğiniz izlemini aldım o yüzden tanışın dedim.
Belki de eski iliskinizden bağımsız kafanıza gore biri değildir bir daha görüsmezsiniz ama hiç tanışmazsaniz ilerleyen yıllarda acabanız olur.
Oluru yok ama içimde çözemediğim seyler var. Eğer tanısırsam tanısmıs olmak icin tanısıcam bir iliskiye baslamak icin değil. Çok ciddiydik aslında birden bitince bir bosluğa düsüyor insan. Hayır gelmesini beklemiyorum. Şimdi yazsam barısırız biliyorum ama artık istemiyorum. O da artık bir evlilik istediğini evleneceğini söyledi öyle iste
çok tesekkür ederim insallahistememeniz icin mantiksal sebepleriniz var anladığım kadariyla kolay degil tabi o kadar yıllık ilişkiyi bitirmek ama hayat devam ediyor. Hakkınizdan hayirlısı ne ise o olsun sizin icin.
biraz beklemem gerek doğru1 hafta cok erken. En az 3 ay dıyorum.
Olmalı olmamalı diye bir kural yok.srn hazirsan tamameir.karsindakini yara bandi olarak kullanacaksan adamın günahına girmeDaha önceki konumda bahsetmiştim yasım 29. Okuyanlar vardır belki. Uzun süren bir ilişkim vardı. Seviyordum,evlenmeyi istiyorduk ama ayrılma kararı aldık. İçimde ona karşı birseyler var henüz 1 hafta oldu çünkü ayrılalı. Bu ilişkim varken de annem şu oğlumla tanışsın bu oğlumla tanışsın diyerek bana birilerini öneriyordu çünkü önceki ilişkimi istemiyordu. Tabi o zamanlar kesin dille reddediyordum ama şuan önüme bakmak istiyorum. Biraz imkansız geliyor birini yeniden sevmek ama uzun süreli ilişkiden cıkıp evlenenleri görünce de içime bir ümit doğuyor. Bugün de annemin bir arkadası yeğeninin mühendis olduğunu isterse tanıstrabileceğini söylemis anneme. Biraz içim burkuldu. Çünkü Önceki erkek arkadasımla evlilik düsünüyorduk ve daha yeni ayrılmıs olmam bana suan icin tanısmanın doğru olmadığını düsündürdü. Sizce çivi çiviyi söker mi tanısmalı mıyım ? yoksa kendime biraz zaman verip toparlandıktan sonra mı yeni biriyle tanısmalıyım(bir de hep reddederek karsıma baska biri cıkmazsa diye de korkuyorum).