Selamlar. Uzun zamandır depresyondaydım ancak hayatı daha fazla ertelemek istemedim. Ve nerden başladığımız değil bir şekilde başlamanın tadını çıkartmaya geldim. Burayı kişisel günlüğüm gibi kullanacağım. Yıllar önce İnstagramda yapıyordum baya da faydalı olmuştu hem kendim hemde başkaları için. Şuan daha kapsamlı bir değişikliğe ihtiyacım var. Sonunda cesaret edip aktif olarak burayı kullanacağım için çok mutluyum. Uzun bir sürecin beni beklediğini ama hiçbir şey yapmadıkça bu sürecin hiç gerçekleşmeme gibi bir durumu olduğunu da biliyorum. Evett kızlar bugün değilse ne zaman :)
HEDEFLERİM:
1. Kilo vermek
2. Yürüyüş yapmak
3. Kitap okumak
4. Psikolojimi düzeltmek
5. İşim için eğitimlerimi tamamlamak
6. Para biriktirmek
7. Cildimi düzeltmek :)
8. Her gün özbakımımı ve makyajımı yapmak
9. Cici bici kıyafetler almak
10. İnsan ilişkilerinde nasıl davranmamam gerektiğini anlayabilmek ve uygulayabilmek (bu nasıl tarif edilir bilemedim ama bazıları tırnağı kırılsa dünyaları yıkıyor ama ben başım kopsa sesim çıkmıyor ve bu durumdan rahatsızım :)
veee en önemlisi dua etmek. Düzenli dua ederek hayatımı toparladım desem yeridir. Allah'a sonsuz şükürler olsun. ( Dua topiğini buradan bağımsız ayrıca açabilirim. )
neler yaptım peki, yaklaşık 4 aydır psikoloğa gidiyorum ve düzelmemde bunun çok faydası oldu. Ancak sihirli değnek değil tabii, bir şeyleri fark ediyorsunuz ama onu gerçekleştirmedikçe bir anlamı olmuyor. Yani acıktığınızı fark ediyorsunuz ama yemek yemiyorsanız bu farkındalığın bir anlamı olmuyor. :) Her gün hedeflerim için yaptıklarımı yada yapamadıklarımı buraya yazacağım. Görüşmek üzere.
HEDEFLERİM:
1. Kilo vermek
2. Yürüyüş yapmak
3. Kitap okumak
4. Psikolojimi düzeltmek
5. İşim için eğitimlerimi tamamlamak
6. Para biriktirmek
7. Cildimi düzeltmek :)
8. Her gün özbakımımı ve makyajımı yapmak
9. Cici bici kıyafetler almak
10. İnsan ilişkilerinde nasıl davranmamam gerektiğini anlayabilmek ve uygulayabilmek (bu nasıl tarif edilir bilemedim ama bazıları tırnağı kırılsa dünyaları yıkıyor ama ben başım kopsa sesim çıkmıyor ve bu durumdan rahatsızım :)
veee en önemlisi dua etmek. Düzenli dua ederek hayatımı toparladım desem yeridir. Allah'a sonsuz şükürler olsun. ( Dua topiğini buradan bağımsız ayrıca açabilirim. )
neler yaptım peki, yaklaşık 4 aydır psikoloğa gidiyorum ve düzelmemde bunun çok faydası oldu. Ancak sihirli değnek değil tabii, bir şeyleri fark ediyorsunuz ama onu gerçekleştirmedikçe bir anlamı olmuyor. Yani acıktığınızı fark ediyorsunuz ama yemek yemiyorsanız bu farkındalığın bir anlamı olmuyor. :) Her gün hedeflerim için yaptıklarımı yada yapamadıklarımı buraya yazacağım. Görüşmek üzere.