- 23 Ağustos 2012
- 50.943
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.072
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
yürüme mesafesi çok uzunmuş.
5,30 da çık evden. ne olur ne olmaz..
Sevgili Kkdaşlar geldim gördüm gezdim
Şimdi dönüşü sormak istiyorum. Uçağım pazartesi sabah 7.50de yeni havaalanından kalkıyor.
Daha önce burdan uçmuş olanlar
1. Sabah 7 sularında pasaport sırası çok olur mu?
2. Kontrolden sonra uçuş kapılarına yürüme süresi ne kadar?
3. Kısacası kaçta orda olayım
4. Nişantaşından özel araçla gidicem mesai saati trafiği olur mu, kaç dakikada ulaşırım?
Sevgiler
Ben de TVde gördüm yürü yürü bitmez duruyor
Selamm, kardeşim orda çalışıyor iç hatlar ise 5 gibi dış hatlar ise 4.30 gibi orda olursa sıkıntısız gider dedi. Bekleyebilir biraz dedi ama sıra falan oluyormuş ve yürüme mesafeleri çok fazlaymış sağlama alsın dedi.
Canım son dakika havalimanına ulaşırsan 1 km koşma mesafesi var. Haberin olsun :) Ona göre topuklu vs. giyme de rahat koşarsın
Yaklaşık olarak uçuştan 45 dakika önce orada olursanız sorun yaşamazsınız.
Bir de THY ise Online check - in açılmıştır. Online check in yapın mutlaka. Bir de onun sırasını beklemeyin.
Velvette O taksi trafiği değil. Uçakların taksi süresi uzun. En az 25 dakika. Ondan kaynaklanıyor.
Yürüme mesafesi 1 saat de değil yahu. O kadar da abartmayın :)
Nisantasidan sabah o saatte 40 dakikada gidersin bence. Ama sen yine de 70 dakika diye dusun. Ne olur ne olmaz..Sevgili Kkdaşlar geldim gördüm gezdim
Şimdi dönüşü sormak istiyorum. Uçağım pazartesi sabah 7.50de yeni havaalanından kalkıyor.
Daha önce burdan uçmuş olanlar
1. Sabah 7 sularında pasaport sırası çok olur mu?
2. Kontrolden sonra uçuş kapılarına yürüme süresi ne kadar?
3. Kısacası kaçta orda olayım
4. Nişantaşından özel araçla gidicem mesai saati trafiği olur mu, kaç dakikada ulaşırım?
Sevgiler
Nasıl yaniCanım son dakika havalimanına ulaşırsan 1 km koşma mesafesi var. Haberin olsun :) Ona göre topuklu vs. giyme de rahat koşarsın
Yaklaşık olarak uçuştan 1 saat önce orada olursanız sorun yaşamazsınız.
Bir de THY ise Online check - in açılmıştır. Online check in yapın mutlaka. Bir de onun sırasını beklemeyin.
Velvette O taksi trafiği değil. Uçakların taksi süresi uzun. En az 25 dakika. Ondan kaynaklanıyor.
Yürüme mesafesi 1 saat de değil yahu. O kadar da abartmayın :)
Herkes niye sovmus yaa?
Ben cok sevdim havaalanini. Bir kere yurtdisindan sevgilimi aldim bir kere yurtdisina gonderdim, iki de kendim gittim geldim. Her seferinde siralarda heder olmadan, rahat rahat gittik geldik. Giris kapisinda bile en fazla 3 dk bekledim. Sans hep mi bana gulmus yoksa?
Var her saat, hic olmaz olur mu?3 gün önce ilk defa indim ben de oraya. Herkes yürüme mesafesi demiş, ben çok daha fazla yürüdüğüm havalimanlarında bulundum. Bana hiç öyle çok bir yol gibi gelmedi. Vize kuyruğu da yoktu. Çok rahat oldu. Benim şansıma mıydı bilmem...
Sana daha kötüsünü söyleyeyim mi, 2.5 ay sonra sabah 04:15te oradan uçağım kalkıyor. Ben ne zaman, nasıl yola çıkıcam diye kara kara düşünüyorum. Bu Havaist otobüsleri 24 saat var mıdır acaba, bilen beni aydınlatsın. Yoksa yakında ben de bi konu açacam böyle.
vuu bak ben iyimser bile davranmışım miss:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?