• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni havaalanı

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
50.943
En iyi cevaplar
1
237.078
898
Sevgili Kkdaşlar geldim gördüm gezdim😂
Şimdi dönüşü sormak istiyorum. Uçağım pazartesi sabah 7.50de yeni havaalanından kalkıyor.

Daha önce burdan uçmuş olanlar

1. Sabah 7 sularında pasaport sırası çok olur mu?

2. Kontrolden sonra uçuş kapılarına yürüme süresi ne kadar?

3. Kısacası kaçta orda olayım😊

4. Nişantaşından özel araçla gidicem mesai saati trafiği olur mu, kaç dakikada ulaşırım?

Sevgiler😍

Canım son dakika havalimanına ulaşırsan 1 km koşma mesafesi var. Haberin olsun :) Ona göre topuklu vs. giyme de rahat koşarsın :KK70:

Yaklaşık olarak uçuştan 1 saat önce orada olursanız sorun yaşamazsınız.

Bir de THY ise Online check - in açılmıştır. Online check in yapın mutlaka. Bir de onun sırasını beklemeyin.

Velvette Velvette O taksi trafiği değil. Uçakların taksi süresi uzun. En az 25 dakika. Ondan kaynaklanıyor.

Yürüme mesafesi 1 saat de değil yahu. O kadar da abartmayın :)

Son düzenleme:
Şimdi dönüşü sormak istiyorum. Uçağım pazartesi sabah 7.50de yeni havaalanından kalkıyor.

4. Nişantaşından özel araçla gidicem mesai saati trafiği olur mu, kaç dakikada ulaşırım?

Sevgiler😍

Selamm, kardeşim orda çalışıyor iç hatlar ise 5 gibi dış hatlar ise 4.30 gibi orda olursa sıkıntısız gider dedi. Bekleyebilir biraz dedi ama sıra falan oluyormuş ve yürüme mesafeleri çok fazlaymış sağlama alsın dedi.

Canım son dakika havalimanına ulaşırsan 1 km koşma mesafesi var. Haberin olsun :) Ona göre topuklu vs. giyme de rahat koşarsın :KK70:

Yaklaşık olarak uçuştan 45 dakika önce orada olursanız sorun yaşamazsınız.

Bir de THY ise Online check - in açılmıştır. Online check in yapın mutlaka. Bir de onun sırasını beklemeyin.

Velvette Velvette O taksi trafiği değil. Uçakların taksi süresi uzun. En az 25 dakika. Ondan kaynaklanıyor.

Ben bilmem pilot boyle anons yapti
Inemedi de zaten o yuzden ikinci ucagimi kacirip 10 saat bekledim
Resmen daire cizdik yukarida
Otobusle gitseydik iyiydi dedik yolcular olarak cok sinir bozucuydu
Hele bi teyze cehennemi yasadim diyordu hahah
Rezil oldum uykusuz uykusuz
Ulkeme heyecanla gelmistim halbuki

Sevgiler😍
Nisantasidan sabah o saatte 40 dakikada gidersin bence. Ama sen yine de 70 dakika diye dusun. Ne olur ne olmaz..
Ben mecidiyekoyden belediye otobusuyle gidiyorum (2 akbil parasi) nurtepeden dolasiyor...ona rağmen 40 dakikada gidiyor. Kus ucmaz kervan gecmez yollarda oldugu icin sehiricinden sonra trafik falan olmuyor.
Bekleme sirasi da hizli hizli akiyor. Hatta populer olmayan kapidan girerseniz sira bile gormezsiniz:)
Pasaport kontrolunden sonra yurume yolunu bilmiyorum, yurtici gittim ben. Ama gecisten sonra yurume yolu epey bir vardi. Cunku kapi numaram K falandi her seferinde. Sizinki alfabenin ilk siralaridir belki onca yurumezsiniz:)
Bence 7.50deki ucus icin 5.30da cikin evden. Azicik da orada dinlenirsiniz. Risk almaya degmez... (ama ben 21.20deki ucusum icin saat 20de mecidiyekoye gelen arabaya binmistim. Yine de yetismistim. Hem de mecidiyekoyden cikarken trafige yakalandigim halde-ustelik online checkin yapmamistim. Bunu da soyleyeyim ama sen yine de salma:)

Yaklaşık olarak uçuştan 1 saat önce orada olursanız sorun yaşamazsınız.

Nasıl yani
Çanta bavul Allah ne verdiyse taşıyarak mı koşuyoruz :)

3 gün önce ilk defa indim ben de oraya. Herkes yürüme mesafesi demiş, ben çok daha fazla yürüdüğüm havalimanlarında bulundum. Bana hiç öyle çok bir yol gibi gelmedi. Vize kuyruğu da yoktu. Çok rahat oldu. Benim şansıma mıydı bilmem...

Sana daha kötüsünü söyleyeyim mi, 2.5 ay sonra sabah 04:15te oradan uçağım kalkıyor. Ben ne zaman, nasıl yola çıkıcam diye kara kara düşünüyorum. Bu Havaist otobüsleri 24 saat var mıdır acaba, bilen beni aydınlatsın. Yoksa yakında ben de bi konu açacam böyle. 🙄

Herkes niye sovmus yaa?
Ben cok sevdim havaalanini. Bir kere yurtdisindan sevgilimi aldim bir kere yurtdisina gonderdim, iki de kendim gittim geldim. Her seferinde siralarda heder olmadan, rahat rahat gittik geldik. Giris kapisinda bile en fazla 3 dk bekledim. Sans hep mi bana gulmus yoksa?

Bana da güldü. :)

04.30da cik canim. Nisantasindan en fazla 50-60dakika surer gibi hesapla. Trafik olacagini sanmam. Havaalani icinde yurume mesafesi 1km gibi diyebiliriz. Topuklu giyme kosmak gerekebilir. Benim icin de uc,cok ihtiyacim var zira.

3 gün önce ilk defa indim ben de oraya. Herkes yürüme mesafesi demiş, ben çok daha fazla yürüdüğüm havalimanlarında bulundum. Bana hiç öyle çok bir yol gibi gelmedi. Vize kuyruğu da yoktu. Çok rahat oldu. Benim şansıma mıydı bilmem...

Sana daha kötüsünü söyleyeyim mi, 2.5 ay sonra sabah 04:15te oradan uçağım kalkıyor. Ben ne zaman, nasıl yola çıkıcam diye kara kara düşünüyorum. Bu Havaist otobüsleri 24 saat var mıdır acaba, bilen beni aydınlatsın. Yoksa yakında ben de bi konu açacam böyle. 🙄
Var her saat, hic olmaz olur mu?
Bak burada incele saatlerini^^

vuu bak ben iyimser bile davranmışım miss:))

Yani bu aslında ilk defa giden birisine söylenmiş olan saat :) İlk başladığı zaman kendisi bile orda çalıştığı halde sürekli kayboluyordu. Dış hatlarda 1 saat önceden uçağa almaya başlıyorlarmış, yürüme mesafelerine değinmiyorum bile.

Back
X