yeni hamilelerden yardımmm benden başka sivilceli hamile var mı?

gamze19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
1.674
3
0
Ankara
:2:Arkadaslar benm yeni hamileyim bhcg gecen hafta 570 cıkmıstı bu hafta 15894 oldu ama söyle bir sorunum var gebelik hormonundan mı anlamıorum yüzümü sivilce basıyo hiç olmadığı kadar sivilce cıktı. normalde cildim sorunluydu yani siyah noktalarım herkes kadar vardı ama simdi sivilceler cıktı iyice üzüldüm sadece ben mi sivilcelendm bu gebelik sürecinde herkeste oluyor mu lütfenn yardım

canım aynenn bendede oldu.sivilce problemım yoktu şuan yanı sıvılceler bastı resmen.ve kıllanma oldu ğöğüslerimde ve boyun bölgemde(çene altı)kıllanma oldu.bacaklarımı aldığımda 25 gun guuderdı şimdi 10gun ancak gıdıyo çıldırıcam varya 12 haftalık hamıleyım bu arada.

canım aynenn bendede oldu.sivilce problemım yoktu şuan yanı sıvılceler bastı resmen.ve kıllanma oldu ğöğüslerimde ve boyun bölgemde(çene altı)kıllanma oldu.bacaklarımı aldığımda 25 gun guuderdı şimdi 10gun ancak gıdıyo çıldırıcam varya 12 haftalık hamıleyım bu arada.

arkadasım durumuna cok üzüldüm ama ben daha 5haftalık hamileyim sonum sana benzeyecek demekki:60: uffffff nye her çileyi biz cekioruz cinsiyet belli mi sizin

slm benim oğlumda yüzümü sivilce basmıştı doğumdan sonra geçti çok şükür..Şimdi tekrar hamileyim bu bebişimde erkek ama bu sefer cildim bozulmadı..34.haftayımm:)

Hiç üzülmeyin kızlar hamileliğin ilk 3 ve 4.ayına kadar sivilce normal.çünkü hormanlar fazla yağ üretirmiş o da sivilce yaparmış.benimde aynı şekilde oldu daha düzeleli 1,5ay oldu.geçiyor yani takmayın kafanıza şuan 5,5 aylık hamileyim.yüzünüzü bol bol cilt için özel sabunlar var onlarla yıkayın ki fazla yağlanmasın...:49:

malesef bende aynı durumdayım sivilcelerim regl dönemimde zaten olurdu ama şuan daha fazla anlamadım gitti :43:

benimde yaklaşık 5.aya kadar devam etti sivilceler şimdi 37. haftadayız hiç kalmadı telaş yapmayın

bende 37 haftadayım ama hala vücudum sivilce içinde. özellikle omuzlarım gögsüm bazen yüzümde. karnımda da tüylenme oldu. doğumdan sonra geciyıor ama ablmın yüzü cok kötü olmustu doğumdan bir süre sonra gecti.

arkadasım durumuna cok üzüldüm ama ben daha 5haftalık hamileyim sonum sana benzeyecek demekki:60: uffffff nye her çileyi biz cekioruz cinsiyet belli mi sizin

evet canım bende kendı halime üzülüp duruyorum çıldırıcam zaten kıllanma problemıme.bebeğimizi cınsıyetı keısn olmamakla bırlıkte tahmınen erkek.çok küçüğüz çünkü

Arkadaşlar ben ergenliğimde dahil olmak üzere hayatımın hiçbir döneminde sivilce problemi yaşamamıştım ta ki hamileliğime kadar:( 13 haftalık hamileyim 11.haftada başladılar.Benim sadece yüzümde çıktı.Birde kıllanma sorunum var.deliricem göğüs etrafımda ve göbeğimde resmen kıllar çıktı.Olan tüylerimde hızla büyüyor...

selam benımde oyle oldu suanda 9 haftallık hamıleyım ama sırtımı ve yuzumu sıvılceler bastı :(

Back
X