Nerdesiniz il ilçe olarak bence farklı birdoktora görünün çok yakın bir arkadaşım 3 doktor değişti şuan çok mutlu doktor çok etkiliyor morali.Kac gunluk kac haftalik hic bisey demiyor nasil doktir bilemedim ozele gidiyorum birde en iyi doktor dediler ama konusmuyo adam
Son adet tarihin neydi peki? Birde stres yapma hep kafanı dağıtmaya bak çok etkiliyor çok yakın zamanda arkadaşımda düşük tehlikesi geçirdi kullandı ilacı 17 haftalık şuanEvt gittim degerim 395 cikti degerin dusuk gelisimi yavas düşük yapabilirsin dedi cok üzülüyorum progestan kullaniyorum. Cuma tekrar gidecegim
Ordu merkezdeyim son adetim mart 13 bitiai 19 u program indirdim ona gore tam 5 haftalik oluyor sanirimNerdesiniz il ilçe olarak bence farklı birdoktora görünün çok yakın bir arkadaşım 3 doktor değişti şuan çok mutlu doktor çok etkiliyor morali.
Evet geç döllenme vs olabilir yada yumurtlama dönemin geç olmuş olabilir sıkma canınıOrdu merkezdeyim son adetim mart 13 bitiai 19 u program indirdim ona gore tam 5 haftalik oluyor sanirim
Doktorum boyle demiyo hic baska doktora gideceğimEvet geç döllenme vs olabilir yada yumurtlama dönemin geç olmuş olabilir sıkma canını
Son adet tarihimiz aynı sizinle sizin bu değere ben ayın 10 da sahiptim. Sizin geç döllenme olmuş geriden gelecek bence değerleriniz.Doktorum boyle demiyo hic baska doktora gideceğim
İki gün sonraki kan değeriniz güzel bir artış gösterirse geç döllenme olduğu anlaşılabilir.
Canım progestan cogu kiside bas donm3si yapiyomus bende kullaniyorum bas donmesi yapti doktoruma dedim alttan fitil olarak kullan dedi bence sende bir danis doktoruna cunku bayilan bile oluyomusCanım bende progestan kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğim günden beri ilacı içtikten 1 saat sonra gözlerim kararıyor başım dönüyor yerimden kalkamıyorum. İlacın yan etkisi bu 2 doz alıyorum birini sabah eşim işe giderken diğerini gece yatarken böylece ilacın etkisini uyuyarak geçiriyorum korkma ve bebeğin için kullan
Fitil olarak kullanmayı önermedi benim doktorum emilimi zor oluyormuş erimeyebiliyormuş parça parça dökülüyormuş o yüzden en sağlıklısı ağızdan almakCanım progestan cogu kiside bas donm3si yapiyomus bende kullaniyorum bas donmesi yapti doktoruma dedim alttan fitil olarak kullan dedi bence sende bir danis doktoruna cunku bayilan bile oluyomus
MERHABALAR 7 HAFTALIK GEBEYİM MUAYANEYE GİTTİĞİMDE KESEMİN BÜYÜK OLDUGUNU SÖYLEDİ DOKTOR İ KESE 10 HAFTALIK GEBELİĞİM 7 HAFTALIK KALP ATISINI DUYDUK BEBEGIN BUYUMESIDE NORMAL AMA KESE BUYUK BASINA GELEN VARMI
Evet 5+'larda kese gözüküyor genelde canimMeraba kızlar bende 4+4 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim beta hcg 850 kese görünmedi ama pztsi tekrar gel vajinal bakalım dedi. Sizce normal mi bu degere göre?
Pztsi tekrar gideceğim inşallah bir sıkıntı cıkmazEvet 5+'larda kese gözüküyor genelde canim
6ci haftam bitti geçen cuma gördüm tatlimPztsi tekrar gideceğim inşallah bir sıkıntı cıkmazsiz ne zaman gördünüz keseyi
Maşallah darısı başıma6ci haftam bitti geçen cuma gördüm tatlim
Bazı doktorlar geç çağrıya kese için kafana takma sabırlı ol goruceksin ins zamanı gelince ferah olMaşallah darısı başıma
Benim durumum biraz farklı şehir dışında bir doktora geldim burada misafirim kısa sürede çağırdı o yüzdenBazı doktorlar geç çağrıya kese için kafana takma sabırlı ol goruceksin ins zamanı gelince ferah ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?