Yeni hamileler

Kac gunluk kac haftalik hic bisey demiyor nasil doktir bilemedim ozele gidiyorum birde en iyi doktor dediler ama konusmuyo adam
Nerdesiniz il ilçe olarak bence farklı birdoktora görünün çok yakın bir arkadaşım 3 doktor değişti şuan çok mutlu doktor çok etkiliyor morali.

Evt gittim degerim 395 cikti degerin dusuk gelisimi yavas düşük yapabilirsin dedi cok üzülüyorum progestan kullaniyorum. Cuma tekrar gidecegim
Son adet tarihin neydi peki? Birde stres yapma hep kafanı dağıtmaya bak çok etkiliyor çok yakın zamanda arkadaşımda düşük tehlikesi geçirdi kullandı ilacı 17 haftalık şuan 🙃

Nerdesiniz il ilçe olarak bence farklı birdoktora görünün çok yakın bir arkadaşım 3 doktor değişti şuan çok mutlu doktor çok etkiliyor morali.
Ordu merkezdeyim son adetim mart 13 bitiai 19 u program indirdim ona gore tam 5 haftalik oluyor sanirim

Canım bende progestan kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğim günden beri ilacı içtikten 1 saat sonra gözlerim kararıyor başım dönüyor yerimden kalkamıyorum. İlacın yan etkisi bu 2 doz alıyorum birini sabah eşim işe giderken diğerini gece yatarken böylece ilacın etkisini uyuyarak geçiriyorum korkma ve bebeğin için kullan 😊
Canım progestan cogu kiside bas donm3si yapiyomus bende kullaniyorum bas donmesi yapti doktoruma dedim alttan fitil olarak kullan dedi bence sende bir danis doktoruna cunku bayilan bile oluyomus

Canım progestan cogu kiside bas donm3si yapiyomus bende kullaniyorum bas donmesi yapti doktoruma dedim alttan fitil olarak kullan dedi bence sende bir danis doktoruna cunku bayilan bile oluyomus
Fitil olarak kullanmayı önermedi benim doktorum emilimi zor oluyormuş erimeyebiliyormuş parça parça dökülüyormuş o yüzden en sağlıklısı ağızdan almak 😊

6+2 hamileyim kalp atışları için doktor 3 hafta sonra gelmemi soyledi.Folik asit kullanmamı söylemedi akdeniz anemisiyim geçen sürede folik asit kullanmadığım için sizce bir sıkıntı olur mu

Doğal folik asitlerden de faydalanarak o bosluğu minimum a indirebilirsin

Meraba kızlar bende 4+4 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim beta hcg 850 kese görünmedi ama pztsi tekrar gel vajinal bakalım dedi. Sizce normal mi bu degere göre?

Back
X