Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 5+4 günlük hamileyim lakin nerdeyse hiç belirttim yok üç gün önce beta 1200 Dü. Nasıl sizce? Sadece akıntı ve gaz var genel olarak sizde durumlar nasıl ve ne zaman kese kalp atısı görüp duyabilirimmm???
Benim 4+2
11 Nisan hcg 494
Belirtilerin çoğunu az çok hissediyorum ama beni en çok etkileyen bel ve tek taraflı kasık ağrısı oldu. Doktor bana bunun için crinone diye bir jel verdi. Progesteron hormonu içeriyormuş içeriğinde yazıyordu. Bugün onu kullandım mide bulantım arttı baş dönmesi yaptı. Artık kullanasım gelmiyor.
Kızlar 4+0 ken kan değerim 358 çıktı şuan 4+4 üz. ÇArşamba gel tekrar dedi doktor. Karından göremedi keseyi. Atılmamış bi yumurta var kist var sol tarafta . Dış gebelik olduğunu düşünmüyorum.bekleyelim dedi. Ama şimdi sizin değerlere bakınca tedirgin oldum düşük sanki benim değerim. Karın ağrısı gaz uyku bel sırt ağrısı belirtilerim de var