- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti az olunca insan korkuyor canım inşaallah iyidir bebeğim aminnn :)Keseyi değerin 1500 lere çıktığında alttan karından ise 6 bine çıktığında görürsün kalp atışı da 8. Haftaya kadar duyulmayabiliyor sıkıntı stres etme sakın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Canım ben 6+2 de kalp atışını duydum ama genelde 7-8 de duyuluyor. Ben şuan 12 haftalık hamileyim zor bi süreç yaşıyorum inşallah tüm hamileliginjz hep böyle rahat geçerKızlar 5+4 günlük hamileyim lakin nerdeyse hiç belirttim yok üç gün önce beta 1200 Dü. Nasıl sizce? Sadece akıntı ve gaz var genel olarak sizde durumlar nasıl ve ne zaman kese kalp atısı görüp duyabilirimmm???![]()
Bende bulantı yok denecek kadar az sadece kasık ağrısı akıntı ve gaz varCanım ben 6+2 de kalp atışını duydum ama genelde 7-8 de duyuluyor. Ben şuan 12 haftalık hamileyim zor bi süreç yaşıyorum inşallah tüm hamileliginjz hep böyle rahat geçer
Bende miyom var çok sancı yapıyo mide bulantim çok uzun sürmedi .insan belirti olmayınca acaba meleğime bişey mi oldu diyo ama aman diyim demeyin Allah hiç bir hamileye ağrılı sancılı süreç yaşatmasın .Bende bulantı yok denecek kadar az sadece kasık ağrısı akıntı ve gaz var
Amin canım sen öle deyince içim ferahldıBende miyom var çok sancı yapıyo mide bulantim çok uzun sürmedi .insan belirti olmayınca acaba meleğime bişey mi oldu diyo ama aman diyim demeyin Allah hiç bir hamileye ağrılı sancılı süreç yaşatmasın .
Benimde seninle aynıydı canım belirtiler.bir de göğüs ağrısı vardı bayağı hassastı göğüslerim.onun dışında gaz ve akıntı çok fazlaydı.hala daha fazla hatta gaz sancim arttı bende yarın doktora kontrolüm var zaten sorcam bu gaz sancısı yüzünden geceleri yatamıyorum bakalım çaresi var mı.buarada 7+5 teyim bugünBende bulantı yok denecek kadar az sadece kasık ağrısı akıntı ve gaz var
3 aylık olana kadar normal dıorlarBenimde seninle aynıydı canım belirtiler.bir de göğüs ağrısı vardı bayağı hassastı göğüslerim.onun dışında gaz ve akıntı çok fazlaydı.hala daha fazla hatta gaz sancim arttı bende yarın doktora kontrolüm var zaten sorcam bu gaz sancısı yüzünden geceleri yatamıyorum bakalım çaresi var mı.buarada 7+5 teyim bugün
Maşallah minnoş canım cıkmıs işteArkadaşlar merhaba;
Şuan 5+1 günlüğüm.
Sat:7/3/2019
B-hcg:
8 Nisan : 154
10 Nisan: 604
12 Nisan: 835 (Farklı hastane)
Bugün ultrasonda minik kese görüldü.
3. Bhcg düşük çıktı. Farklı hastane makinası olması sebebi ile olabilir diye düşünüyorum. Kese göründü çünkü. (Abdominal (karından) ultrason Eki Görüntüle 2257936
Banada b vitamını hapı aynısını yapıyor cokta düşük cıktı baksam bilmıorum 8.5 b vitamını değerimmmBenim 4+2
11 Nisan hcg 494
Belirtilerin çoğunu az çok hissediyorum ama beni en çok etkileyen bel ve tek taraflı kasık ağrısı oldu. Doktor bana bunun için crinone diye bir jel verdi. Progesteron hormonu içeriyormuş içeriğinde yazıyordu. Bugün onu kullandım mide bulantım arttı baş dönmesi yaptı. Artık kullanasım gelmiyor.
Ne güzelmiş canım gözün aydınMerhba 5 bucuk haftalik hamileyim . 4 gn once beta 1000 . persembe gunu keseyi gorduk 7. Haftanim icindeyken gel kalp atisina bakalm dedi. Hayirlisiyla kalbini dinlcez. Allah hepimizin gebeligini saglikli dogumlarla taclandirsin insallah![]()
Aminnnnmerhaba ben de 6+1 hamileyim bugun doktora gittim keseyi gordukbendede hiçbir belirti yok kasık ağrısı adet olacakmısım gibi ,gaz var bide doktora söylediğimde normal bunlar dedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
![]()
Bndede Bı korkuAynen ya belirti olmayinca da diyoruz ki bisey mioldu mesela benim feci kasik agrilarim beraberinde sislik olurdu 5+2 hamileyim keseyi pazartesi gorecez ins ve 2 gundur agrim olmadigi icin tedirginim acaba bisey mi oldu büyümüyor mu diye bilen varsa yazsin size de oldu mu boyle