Yeni hamileler ve düşük sonrası hamile kalmak isteyenler için!

Merhaba, nasılsınız
Son durum nedir, inşallah her şey yolundadır,

merhaba , bu gerçekten bebeğin düşmesine sebeb olacak bir durum olsaydı , hiç bir doktor yapmazdı diye düşünüyorum ben ,

Arkadaşlar herkesin yapısı farklı sizde bir şey olmadı diye kimsede olmayacağı anlamına gelmiyor ya da siz sorun yaşamadınız diye işlemin %100 risksiz olduğu anlamına da gelmiyor, keza bende oldu diye herkeste olacak manasına da gelmiyor.
Ayrıca sanırım muayene edenlerle de alakalı olabilir bu yenidoğan çetesinden bir doktor çıktı beni muayene eden şahıs hastaneyi kapamışlar. Diğer düşük yaptığım yerdeki doktor bile değilmiş, doktor kendi yokken yerine baksın diye bıraktığı asistanmış. Alanında uzman bir doktor olunca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim şansım her seferinde yaver gitmedi herhalde bilemiyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun benim bir düşük gebeliğim birde kimyasal gebeliğim oldu biri 8.haftada kalp atışı durdu ki ikizdi diğeri kimyasal gebelik oluştu ve regl kanaması ile son buldu bende sağlık personeliyim gitmiş olduğunuz Bahçelievler devlette asistan doktorlar bakıyor evet ama benim ilk gebeliğim de vajinal usg ile bakılmamıştı ama zararın olmayacağını da biliyordum düşük riski olanlara zaten bakılmadığını da duymuştum bende de pıhtılaşma problemi oldu hormonlarım vs herşey normal çıktı umarım bebeğiniz sizinledir ama içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…