Yeni hamileler ne gibi belirtileriniz var

Lunaze Yaa sorma bende sabah uyaniyorum 10 11 gibi uyuyorum 5 6 gibi kalkiyorum. Daha 10 olmadan yine uykum geliyor. Hamilelikten galiba cunku bu uyku normal insanin uykusu degil. Benimde goguslerimde şişlik agri var. Daha mide bulanti baslamadi. Ilk cocugun olacak mi
Herkesin belirtileri farklı farklı oluyor elbet canım hatta her hamilelik farklı diyebilirim. Evet uyku hali kesinlikle hamilelikten ☺️

dua edin lutfen ismim elif 5 yildir ugrasiyom bi bebegim olsun diye sorun yokken olmuyo
Tekrar merhaba, acaba eşinizle beraber sperm ve yumurta tahlilleri yaptırdınız mi? Bazen çok basit bir sebeble yani mesela sperm sayısınin az olması ya da hızının düşük olması gibi ya da yumurtlama ile ilgili kolay çözülebilir sebeplerle hamile kalamiyor insanlar. Bu forumda birçok başlık okudum bu konularda ve hem kadın hem erkek için ürünler vardı takviye edici olarak kullanılan. İşe yaradığını söylüyorlardı. Perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz sanırım. Ben düşük yaptığım için gitmiştim ama burada bazı tahliller yaptirdilar. Devletteki perinatolojiye gitmek için herhangi bir devlet hastanesinde kadın dogum doktorundan bu bölüme gidebilmeniz için onay vermesini istemeniz gerek. Burada Rahim filmi vb bazı tetkikler yapılır. Bir de genetik bölümüne gidip orada bazı testler yaptırabilirsiniz. Maddi imkanınız varsa özel kliniği olan iyi bir kadın doğum uzmanı bulup onunla da yola cikabilirsiniz. Veya tüp bebek deneyebilirsiniz. En önemlisi sorunun ne olduğunu bulmak bence.

Tekrar merhaba, acaba eşinizle beraber sperm ve yumurta tahlilleri yaptırdınız mi? Bazen çok basit bir sebeble yani mesela sperm sayısınin az olması ya da hızının düşük olması gibi ya da yumurtlama ile ilgili kolay çözülebilir sebeplerle hamile kalamiyor insanlar. Bu forumda birçok başlık okudum bu konularda ve hem kadın hem erkek için ürünler vardı takviye edici olarak kullanılan. İşe yaradığını söylüyorlardı. Perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz sanırım. Rahim filmi vb bazı tetkikler yapılır. Bir de genetik bölümüne gidip orada bazı testler yaptırabilirsiniz. Maddi imkanınız varsa özel kliniği olan iyi bir kadın doğum uzmanı bulup onunla da yola cikabilirsiniz. Veya tüp bebek deneyebilirsiniz. En önemlisi sorunun ne olduğunu bulmak bence.
cok saol cnm onerilerin icin oncelikle ama 5 yilda 5 tane doktor degistirdik hepside ozeldi ama hepside ayni tedaviyi uyguladi bir sorun yok dendi 2 de asilamam var tabi oda olumsuz oldu bnde 4 ay oluyo biraktim bir muddet doktor isini

cok saol cnm onerilerin icin oncelikle ama 5 yilda 5 tane doktor degistirdik hepside ozeldi ama hepside ayni tedaviyi uyguladi bir sorun yok dendi 2 de asilamam var tabi oda olumsuz oldu bnde 4 ay oluyo biraktim bir muddet doktor isini
Maddi manevi kolay bir süreç değil gerçekten Allah yardımcınız olsun. Rica ederim, keşke yardimim olabilse. 2 aşılama çok fazla değil gibi, kendinizi toparlayıp belki bir süre sonra yeniden denersiniz. Çok haklısınız bir süre bırakmak gerçekten iyi gelebilir. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel haberler yazdığınızi görürüz burada 🤲amin. Bu arada Bursa da çok sevdiğim bir doktor var; Dilek Doğan Baş. Sadece bir defa muayene oldum zamanında da yorumlara bakarak randevu almıştım ama WhatsApptan da sonrasında konuştuk çok kibar çok ilgili. Hem WhatsAppta hem muayenede aynıydı. Aşılama ve tüp bebek ile ilgili yeni teknikler kullandığını söylemisti konuşmalarımızda. Maddi imkanim olsa kesinlikle tüm süreçlerimi onunla gecirmek isterdim. Arkadaşım da gitmiş memnun kalmıştı. Eğer Bursa ya yakın oturuyorsanız bir şansınızı deneyin derim. Bu arada hamileyim ama 4 düşük 1 kimyasal sonrası yazmistim o Doktora. Yaptırılması gereken genetik testlerin neler olduğunu ve ücretlerini öğrenmek için konuşmuştum. Testlerin ücretleri yeni evli olduğum için (malum borçlar) açıkçası benim için yüksekti ben de devlette yaptırdım sonuç bekliyorum.

Maddi manevi kolay bir süreç değil gerçekten Allah yardımcınız olsun. Rica ederim, keşke yardimim olabilse. 2 aşılama çok fazla değil gibi, kendinizi toparlayıp belki bir süre sonra yeniden denersiniz. Çok haklısınız bir süre bırakmak gerçekten iyi gelebilir. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel haberler yazdığınızi görürüz burada 🤲amin. Bu arada Bursa da çok sevdiğim bir doktor var; Dilek Doğan Baş. Sadece bir defa muayene oldum zamanında da yorumlara bakarak randevu almıştım ama WhatsApptan da sonrasında konuştuk çok kibar çok ilgili. Hem WhatsAppta hem muayenede aynıydı. Aşılama ve tüp bebek ile ilgili yeni teknikler kullandığını söylemisti konuşmalarımızda. Maddi imkanim olsa kesinlikle tüm süreçlerimi onunla gecirmek isterdim. Arkadaşım da gitmiş memnun kalmıştı. Eğer Bursa ya yakın oturuyorsanız bir şansınızı deneyin derim. Bu arada hamileyim ama 4 düşük 1 kimyasal sonrası yazmistim o Doktora. Yaptırılması gereken genetik testlerin neler olduğunu ve ücretlerini öğrenmek için konuşmuştum. Testlerin ücretleri yeni evli olduğum için (malum borçlar) açıkçası benim için yüksekti ben de devlette yaptırdım sonuç bekliyorum.
insallah saglikla ilerler cnm aydin da yasiyom bn biraz durup izmire gitmeyi dusumuyom bklm nasip insallah gerek kalmaz bursa uzak sanirim aydina

yasiniz kac ne kadarlik evlisiniz bn 23 yasindayim 5 yillik evliyim

insallah saglikla ilerler cnm aydin da yasiyom bn biraz durup izmire gitmeyi dusumuyom bklm nasip insallah gerek kalmaz bursa uzak sanirim aydina
Aydini bilmiyorum ne kadar uzak ama İzmir'e yakın bursa, iki saat kadar. İnşallah gerek kalmaz 🥺 doktorunuzu çok iyi araştırın yorumlar çok önemli. Google sağolsun yorumlari görebiliyoruz, Dr tanimasak da az çok anlıyoruz.

İnşallah canım amin daha önce düşük olduğu için yine düşük riski var korkuyorum ama nasip kısmet artık.

İnşallah canım amin daha önce düşük olduğu için yine düşük riski var korkuyorum ama nasip kısmet artık.
kotu düsunme cnm insallah sag saglim alirsim kucagina bnde cok korkuyom hasta olcam diye adet belirtim var cunku

kotu düsunme cnm insallah sag saglim alirsim kucagina bnde cok korkuyom hasta olcam diye adet belirtim var cunku
İnşallah sağ salim olur canım rabbim hepimize kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah daha fazla aratmasın hayırlısıyla en kolay en güzel şekilde bebeklerimize kavuşalim 🤲🤲

İnşallah sağ salim olur canım rabbim hepimize kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah daha fazla aratmasın hayırlısıyla en kolay en güzel şekilde bebeklerimize kavuşalim 🤲🤲
amiiin cnm insallah ❤❤

Selam kizlar nasilsinz. Ne gibi yenilikler var. Keseyi gorebildinizmi ve ya kalp atışını. 5+1 keseyi gorememistik. Pzrts gidicem 6+4 oluyorum acaba kalp atisini da duyarmiyim. Siz ne zaman duydunuz

Back
X