Maddi manevi kolay bir süreç değil gerçekten Allah yardımcınız olsun. Rica ederim, keşke yardimim olabilse. 2 aşılama çok fazla değil gibi, kendinizi toparlayıp belki bir süre sonra yeniden denersiniz. Çok haklısınız bir süre bırakmak gerçekten iyi gelebilir. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel haberler yazdığınızi görürüz burada

amin. Bu arada Bursa da çok sevdiğim bir doktor var; Dilek Doğan Baş. Sadece bir defa muayene oldum zamanında da yorumlara bakarak randevu almıştım ama WhatsApptan da sonrasında konuştuk çok kibar çok ilgili. Hem WhatsAppta hem muayenede aynıydı. Aşılama ve tüp bebek ile ilgili yeni teknikler kullandığını söylemisti konuşmalarımızda. Maddi imkanim olsa kesinlikle tüm süreçlerimi onunla gecirmek isterdim. Arkadaşım da gitmiş memnun kalmıştı. Eğer Bursa ya yakın oturuyorsanız bir şansınızı deneyin derim. Bu arada hamileyim ama 4 düşük 1 kimyasal sonrası yazmistim o Doktora. Yaptırılması gereken genetik testlerin neler olduğunu ve ücretlerini öğrenmek için konuşmuştum. Testlerin ücretleri yeni evli olduğum için (malum borçlar) açıkçası benim için yüksekti ben de devlette yaptırdım sonuç bekliyorum.