Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bu alttan muaynede görümcem de beni oğlum da uyarmıştı. Hatta bu yuzden doktora çok direndim yeni olduğu için hatta bana emin mison hamile olduguna diye sırf alttan muayne olmayayım diye. Kendisi sırf bu yüzden düşük yaptı

Merhaba benimde 7+6
Geçen haftadan bu yana çok fazla kanamam var tam bitti derken tekrar başlıyor. İğne, ilaç vs. Kullanıyorum dr kontrolünde . Öyle zor ki...
Tüm gebelere Allah yardım etsin

Merhaba benimde 7+6
Geçen haftadan bu yana çok fazla kanamam var tam bitti derken tekrar başlıyor. İğne, ilaç vs. Kullanıyorum dr kontrolünde . Öyle zor ki...
Tüm gebelere Allah yardım etsin
Amin canım hayırlı olsun aramızda 2 3 gün var. Benim son adet tarihim 12 nisan sizin

Canım eğer ağrıların adet sancısı gibiyse normal.. rahim büyüdüğü için kramplar girebilir dedi doktor. Ben de 4. ve 5. haftada çok kramp yaşadım sanki adetim geldi gelecekmiş gibi.. ama kanaman yoksa sorun olmaz.. kanaman başlarsa mutlaka doktora git

Canım ben 2.düşüğü yapıyorum bugünlerde
Çok geçmiş olsun canım Allah sifa ve sağlıklı evlat nasip etsin. Şikayetlerini nasıl anladın aramızda ilk hamileliği olan arkadaşlar var belki bir nebze olsun yardımcı olmak adına

yok canim sukur birsey olmadi usutmusum demekki ustume kalin birseyler giydim corap giydim 10 dk sonra gecti sukur :) biraz da masaj yaptim zaten kanama filan gelmedi Allah korusun da iyiyim kizlar sukur

Ben de adetimin 7.gunu kan testi verdim değerim 2450 çıktı haftaya perşembe randevum var kese rahat görünür değil mı ilk hamileliğim
1406 da gozuktu benim kese seninki rahatca gozukur bence :)) Allah bagislasin bu arada Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…