- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- Konu Sahibi melankolimm
-
Canım bu şikayetCnm keşke acile gitseydin yada yarın mutlaka hastaneye git düşük te olabilr eyer hastaneye gidersen altan muanye izin verme
Sağol canımCanim ben hic anne olmadim ama kardes baktim cok sukur simdi iki yegenim var bildigim ve ogrendigim fikirleri burda yazarim canm
Amin canım hayırlı olsun aramızda 2 3 gün var. Benim son adet tarihim 12 nisan sizinMerhaba benimde 7+6
Geçen haftadan bu yana çok fazla kanamam var tam bitti derken tekrar başlıyor. İğne, ilaç vs. Kullanıyorum dr kontrolünde . Öyle zor ki...
Tüm gebelere Allah yardım etsin
Canım eğer ağrıların adet sancısı gibiyse normal.. rahim büyüdüğü için kramplar girebilir dedi doktor. Ben de 4. ve 5. haftada çok kramp yaşadım sanki adetim geldi gelecekmiş gibi.. ama kanaman yoksa sorun olmaz.. kanaman başlarsa mutlaka doktora gitay allahim saglicakla getirsin , bugun cok agrim oldu kizlar cidden tuvalete gidip gidip duruyorum taktim herhalde Allahima sukur birsey olmadi da sokulucek misim gibi bi agri Allahim yardim etsin su 1 haftadir agrim sizim yoktu ne oldu birden anlamadim
8 Nisan. Teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun :)Amin canım hayırlı olsun aramızda 2 3 gün var. Benim son adet tarihim 12 nisan sizin
@Pembe Vosvos @HemDeliHemAsik. @immzaben. @EyyyYar. @minik meleklerim. @mahperi B BitterlokumuEses07 . kizlar eksik varsa siz tamamlayın tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.yardimlarinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun canım Allah sifa ve sağlıklı evlat nasip etsin. Şikayetlerini nasıl anladın aramızda ilk hamileliği olan arkadaşlar var belki bir nebze olsun yardımcı olmak adınaCanım ben 2.düşüğü yapıyorum bugünlerde
Çok geçmiş olsun canım Allah sifa ve sağlıklı evlat nasip etsin. Şikayetlerini nasıl anladın aramızda ilk hamileliği olan arkadaşlar var belki bir nebze olsun yardımcı olmak adına
Canım ya çok üzüldüm gerçekten.Tüp bebek canım 2.düşük
2 tane kedim var evde. Apartmanda da yeni doğum yapan anne ve yavruları var onlarla da biz ilgileniyoruzHamile olup kedi besleyen var mı? :)
yok canim sukur birsey olmadi usutmusum demekki ustume kalin birseyler giydim corap giydim 10 dk sonra gecti sukur :) biraz da masaj yaptim zaten kanama filan gelmedi Allah korusun da iyiyim kizlar sukurCanım normal kasıkkasık ağrılar olur diye biliyorum sen keseyi ve bebegi görmüşmuydun çünkü benim 5 haftalik olmadan ikinci gebeligim alttan cikarcasina sancim oluyordu.sonra düşük yaşadım ama sorun vardi galiba ondan oldu. Sen sade kasik agrilarinsa kraplar uzan yorma kendini eğer siddetlenirse acile git yatırımlar her ihtimale karşı ilac veriyorlar bende ile oldu bunda sancim olunca alttan fitil verdiler bir kac gun yattim sonra kanama olmayinca normal dendi bebek gelisdikce yer actikca damarlar sanci yapar insallah bsii olmaz
Hay siz çok yaşayın :) benim de 2 tane kedim var. Doktorum ısrarla uzak durmam gerektiğini söylese de bunu asla yapamam2 tane kedim var evde. Apartmanda da yeni doğum yapan anne ve yavruları var onlarla da biz ilgileniyoruz
1406 da gozuktu benim kese seninki rahatca gozukur bence :)) Allah bagislasin bu arada Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)Ben de adetimin 7.gunu kan testi verdim değerim 2450 çıktı haftaya perşembe randevum var kese rahat görünür değil mı ilk hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?