Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi yaaa :) bende bır an once 8 ay gecsın dıye dua edıyorum vallaha insan ister istemez stres yapıyor anam

bende hiç kramp olmamıştı inan ki beslenmene dikkat et.. bide erkek çocuğkta daha çok kramp olur diyorlardı erkekti ama olmadı şükür.. sen ne kadar rahat olursan içerde oda o kadar rahat olacak annesi güzel düşün..

bide hamilelik insanın başına kaç defa rlir ki bu günlerin tadını çıkar

1.5 aylık hamileyim şuanda bel ağrısı çekiyorum Allahım sağ sağlim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin böyle ağrı yaşıyanlar var mı ya birde hafif lekelenmeler ?
Lekelenme oldu bende 7 gün sürdü. Ama adet olacağım zamanlardı 4-5 haftalarda. Şimdiden bel ağrısı çekiyorsan ilerde çok zorlanırsın allah kolaylık versin.

Merhabalar biz se bugün 7 haftalık olduk. Ancak bu zamana kadar göğüslerim çok acıyordu bu sabah farkettim ki acı macı yok? Bu normal bir durum mu bir süre sonra geçiyor muydu böyle?

Merhabalar biz se bugün 7 haftalık olduk. Ancak bu zamana kadar göğüslerim çok acıyordu bu sabah farkettim ki acı macı yok? Bu normal bir durum mu bir süre sonra geçiyor muydu böyle?
Evet canim bu artik diyorki sen hamilesin bendede var

Evet kızlar doktordan geldim. Sarjim yoktu. Taktım. Bugün oruç tutmadım direk kahvaltı yaptım biraz temizlik derken ben ve uyku hayret bir uyuklim şaka mi diye 1.2 saat uyumuşum şükür yeni yarim saat oldu uyanalı.
Evet şimdi doktora gittim hemen baktı ve bebek var dedi kan ve idrar tahlilleri istedi verdim pazartesi gidecem yine ama doktor degistirecem kızlar çünkü doğuma doktor girmiyor bir kan için bile para alıyorlar eskiden bedavaydı şimdi oda parayla olmuş. Son adet tarihim 12 nisan bebek 7+4 olması gerekirken 6+4 dedi. sonuçlar içinde yine gel diyor istese telefonla da bildirebilir. Çünkü komşum bu gibi tahlilleri telefonla bilgi alıyordu tekrar gitmiyordu doktorum çok ugrastiriyor. Bu arada bebek 0.31 cm bide reçetesiz Vinalac 30 tablet diye bir ilaç söyledi baktım cok iyi alacam.

Son düzenleme:
Oh sevindim 2 ci aya yaklasmis desene hadi hayırlı olsun canım oku bolbol rabbim sağlıkla almayi nasip etsin

Canım kasık mı altan altan

Canım normal kasıkkasık ağrılar olur diye biliyorum sen keseyi ve bebegi görmüşmuydun çünkü benim 5 haftalik olmadan ikinci gebeligim alttan cikarcasina sancim oluyordu.sonra düşük yaşadım ama sorun vardi galiba ondan oldu. Sen sade kasik agrilarinsa kraplar uzan yorma kendini eğer siddetlenirse acile git yatırımlar her ihtimale karşı ilac veriyorlar bende ile oldu bunda sancim olunca alttan fitil verdiler bir kac gun yattim sonra kanama olmayinca normal dendi bebek gelisdikce yer actikca damarlar sanci yapar insallah bsii olmaz

K
Sağol kuşum iyiki varsınız.

Aynen asiye dedigi gibi asla altan muane ettirme ben 3 gebeligide surekli alttan kurcaladi rabbim bilir ama rahimi oynatıp yeni hamilelere duran bebekte durmuyor. Sen uzan dinlen siddetlenirse acile git muane ol gobekten duruyor normal derlerse yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…