- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi melankolimm
-
hadi yaaa :) bende bır an once 8 ay gecsın dıye dua edıyorum vallahainsan ister istemez stres yapıyor anam
Lekelenme oldu bende 7 gün sürdü. Ama adet olacağım zamanlardı 4-5 haftalarda. Şimdiden bel ağrısı çekiyorsan ilerde çok zorlanırsın allah kolaylık versin.1.5 aylık hamileyim şuanda bel ağrısı çekiyorumAllahım sağ sağlim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin böyle ağrı yaşıyanlar var mı ya birde hafif lekelenmeler ?
Çok teşekkürler sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.Topiğin hayırlı olsun canim..
Evet canim bu artik diyorki sen hamilesin bendede varMerhabalar biz se bugün 7 haftalık olduk. Ancak bu zamana kadar göğüslerim çok acıyordu bu sabah farkettim ki acı macı yok? Bu normal bir durum mu bir süre sonra geçiyor muydu böyle?
Normal durum yani sevindim :) kese ve kalbi görebildiniz mi?Evet canim bu artik diyorki sen hamilesin bendede var
Oh sevindim 2 ci aya yaklasmis desene hadi hayırlı olsun canım oku bolbol rabbim sağlıkla almayi nasip etsinEvet kızlar doktordan geldim. Sarjim yoktu. Taktım. Bugün oruç tutmadım direk kahvaltı yaptım biraz temizlik derken ben ve uyku hayret bir uyuklim şaka mi diye 1.2 saat uyumuşum şükür yeni yarim saat oldu uyanalı.
Evet şimdi doktora gittim hemen baktı ve bebek var dedi kan ve idrar tahlilleri istedi verdim pazartesi gidecem yine ama doktor degistirecem kızlar çünkü doğuma doktor girmiyor bir kan için bile para alıyorlar eskiden bedavaydı şimdi oda parayla olmuş. Son adet tarihim 12 nisan bebek 7+4 olması gerekirken 6+4 dedi. sonuçlar içinde yine gel diyor istese telefonla da bildirebilir. Çünkü komşum bu gibi tahlilleri telefonla bilgi alıyordu tekrar gitmiyordu doktorum çok ugrastiriyor. Bu arada bebek 0.31 cm bide reçetesiz Vinalac 30 tablet diye bir ilaç söyledi baktım cok iyi alacam.
Amin canım hepimizinOh sevindim 2 ci aya yaklasmis desene hadi hayırlı olsun canım oku bolbol rabbim sağlıkla almayi nasip etsin
EvetNormal durum yani sevindim :) kese ve kalbi görebildiniz mi?
Canım kasık mı altan altanay allahim saglicakla getirsin , bugun cok agrim oldu kizlar cidden tuvalete gidip gidip duruyorum taktim herhalde Allahima sukur birsey olmadi da sokulucek misim gibi bi agri Allahim yardim etsin su 1 haftadir agrim sizim yoktu ne oldu birden anlamadim
Cnm keşke acile gitseydin yada yarın mutlaka hastaneye git düşük te olabilr eyer hastaneye gidersen altan muanye izin vermeCanım kasık mı altan altan
Canım normal kasıkkasık ağrılar olur diye biliyorum sen keseyi ve bebegi görmüşmuydun çünkü benim 5 haftalik olmadan ikinci gebeligim alttan cikarcasina sancim oluyordu.sonra düşük yaşadım ama sorun vardi galiba ondan oldu. Sen sade kasik agrilarinsa kraplar uzan yorma kendini eğer siddetlenirse acile git yatırımlar her ihtimale karşı ilac veriyorlar bende ile oldu bunda sancim olunca alttan fitil verdiler bir kac gun yattim sonra kanama olmayinca normal dendi bebek gelisdikce yer actikca damarlar sanci yapar insallah bsii olmazay allahim saglicakla getirsin , bugun cok agrim oldu kizlar cidden tuvalete gidip gidip duruyorum taktim herhalde Allahima sukur birsey olmadi da sokulucek misim gibi bi agri Allahim yardim etsin su 1 haftadir agrim sizim yoktu ne oldu birden anlamadim
Sağol kuşum iyiki varsınız.Canım normal kasıkkasık ağrılar olur diye biliyorum sen keseyi ve bebegi görmüşmuydun çünkü benim 5 haftalik olmadan ikinci gebeligim alttan cikarcasina sancim oluyordu.sonra düşük yaşadım ama sorun vardi galiba ondan oldu. Sen sade kasik agrilarinsa kraplar uzan yorma kendini eğer siddetlenirse acile git yatırımlar her ihtimale karşı ilac veriyorlar bende ile oldu bunda sancim olunca alttan fitil verdiler bir kac gun yattim sonra kanama olmayinca normal dendi bebek gelisdikce yer actikca damarlar sanci yapar insallah bsii olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?