- Konu Sahibi melankolimm
Evet doğurdum çok şükür. 2 haftalık oldu oğlum :)Kız sen doğurdun mu:)) uzun zamandır yoktun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğurdum çok şükür. 2 haftalık oldu oğlum :)Kız sen doğurdun mu:)) uzun zamandır yoktun
Beyaz renk krem kıvamında olmuştu. Adet günümden sonra da bi süre devam etmişti.Peki cnm akintin oldumu hafif beyaz akintim var bnm adet oncesi olur normalde(
Kafanda kuşku bırakmayacak güzel bi değer çıkar inşallah.Kizlar kan verdm dua edin bana nolur![]()
Maşallah güle güle büyüt hayırlı ömrü olsun inşallah. Darısı başımızaEvet doğurdum çok şükür. 2 haftalık oldu oğlum :)
Seninde mi ağrın akıntın var. Dün akşama doğru bende de peçeteye silince gelen açık kahverengi akıntı geldi. İki gündür kasıklarım belim yara var gibi acıyor. 4 defa hamilelik geçirdim hiç böyle olmadıKizlar degerim 126 çıkmış adetim geceli bu 4.gün
Cnm hafif seffaf beyaz akintim vardi kesilmis ama karnm agriyo kan testimi yeni yaptim ilk defa sn yaptn mi kc ciktiSeninde mi ağrın akıntın var. Dün akşama doğru bende de peçeteye silince gelen açık kahverengi akıntı geldi. İki gündür kasıklarım belim yara var gibi acıyor. 4 defa hamilelik geçirdim hiç böyle olmadı
Dün 68 bugün 105 çıkmış canım. Ağrım ve hafif leke görünce tekrar kan verdik. Yarın kendi doktoruma giderim. Tekrar kan vereceğiz iki günde iki katı kadar artmış olur muhtemelenCnm hafif seffaf beyaz akintim vardi kesilmis ama karnm agriyo kan testimi yeni yaptim ilk defa sn yaptn mi kc cikti
Ins cnm kac gun oldu adet geceli bnm bugun 4.Dün 68 bugün 105 çıkmış canım. Ağrım ve hafif leke görünce tekrar kan verdik. Yarın kendi doktoruma giderim. Tekrar kan vereceğiz iki günde iki katı kadar artmış olur muhtemelen
Benim adet günüm belirsiz ama tahminen 2-3 gün var. Geç yumurtlamışsındır belki. Ben tedavi görüyorum çatlatma iğnesinin 13.günüIns cnm kac gun oldu adet geceli bnm bugun 4.
Olabilir cnm insBenim adet günüm belirsiz ama tahminen 2-3 gün var. Geç yumurtlamışsındır belki. Ben tedavi görüyorum çatlatma iğnesinin 13.günü
Hiç korkma bendede aynısı ve hamile kaldım hadi hayırlı olsunYaptim cnm daha kan vermedm ama korkutuyo bni sanki adet olckmisim gibi bir his
İnşallah kalirsinKizlar kan verdm dua edin bana nolur![]()
Hayirli uzun omurlu olsun!!!Kizlar degerim 126 çıkmış adetim geceli bu 4.gün
Hayırlı doğumlar canım. Takvimini gordum. Allahtan ümit kesilmezamin canım amin
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım .e .rabbim hayırlısıyla versinSagol kuzum, insallah guzel haberlerini bekliyorum. Ben de balsadim dun ovulyasyon testine, pik olunca da sodayi yapicam yine.
Allah razı olsun canım. Amin inşallah.Maşallah güle güle büyüt hayırlı ömrü olsun inşallah. Darısı başımıza
Kizlar bu dunki testim bugun kan vercm koyulmus testteki renk ins gecen gunki degerin iki kati cikar dua edin bana
Cok sagol cnm allah hepimizn yardmcsi olsn 126 dan 356 ya cikmis ck sukur 8 aydr bunu beklyrmİnşallah değerlern yüksek çıkar ve düşmez :) Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım bizleride dualarına katarsan cok seviniriz