- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi melankolimm
-
Amin canım kimin kime duası kabul olur bilinmez sende bize et olur mu rabbim kucağına aldırsım sağ salim bize de sağlıklı bebişler nasip etsin :)Evet, 353 cikti betam. 4.haftadaymisim, 5.haftaya girdin dedi doktor bu hafta basinda. Tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin.
Hayırlı olsun Canım. Amin isteyen herkese hayırlısıylaEvet, 353 cikti betam. 4.haftadaymisim, 5.haftaya girdin dedi doktor bu hafta basinda. Tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin.
Amin inşallah hayırlısıyla nasıl ederAmin canım kimin kime duası kabul olur bilinmez sende bize et olur mu rabbim kucağına aldırsım sağ salim bize de sağlıklı bebişler nasip etsin :)
maalesef ben 6 Eylül'de kürtaj oldum canım kalbi durdu dua edin ben ve benm gibilerin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun :) allah sizlerinde kucaklarınıza aldırsınnAmin inşallah hayırlısıyla nasıl eder
Geçmiş osun ben de 6 haziranda kaybettim. Zor bilirim. Rabbim sabır ve tekrardan sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahmaalesef ben 6 Eylül'de kürtaj oldum canım kalbi durdu dua edin ben ve benm gibilerin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun :) allah sizlerinde kucaklarınıza aldırsınn
Yoo bence gayet normal katlanması lazım işte :)Hayirli olsun kizlar. Benimde adetim gectigi 4.gun kan verdim. 353 cikti beta. Cok mu dusuk? 4.gunle 6.gu arasi bu kadar fark oluyor mu?
amin canım aminGeçmiş osun ben de 6 haziranda kaybettim. Zor bilirim. Rabbim sabır ve tekrardan sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Hiç endise etmeyin herkeste aynı belirti olacak diye bir şey yok.Benim yoktu mesela dedğiniz gibi sadece gogus uclarima dokunamiyordum bile cok sukur 5 aylığiz şu an yolunu bekliyoruz prensesiminMerhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim ultrasonda keseyi görmek için salı günü doktora gidicem inşallah ama kendimi yedim bitirdim çok stres yapıyorum ilk baslarda kasık ağrısı bel agrisi, uyku hali bunların hepsini yaşadım ama şimdi sadece göğüs uçlarım açıyor onun dışında çok iyiyim bı terslik yoktur dimi keseyi görürüm inşallah
Çok teşekkürler inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızHiç endise etmeyin herkeste aynı belirti olacak diye bir şey yok.Benim yoktu mesela dedğiniz gibi sadece gogus uclarima dokunamiyordum bile cok sukur 5 aylığiz şu an yolunu bekliyoruz prensesimin
Merhaba cnm cok gecmis olsun!Canim ben kurtaj oldum 24 agustosda, bebegin kalbi durdu 8 haftasinda(((
Sagol kuzum, insallah guzel haberlerini bekliyorum. Ben de balsadim dun ovulyasyon testine, pik olunca da sodayi yapicam yine.Merhaba cnm cok gecmis olsun!
Cnim bende senin tavsiyeni bu ay denedim bu ay ovulas testi soda denedim hayirlis beklemedeyim cnm
senin adina cok uzuldum Insallah hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu olur
Ilk hamileligimde olmusdu bel+bacaklar kasıklardaMerhaba kizlar galiba hamileyim testlere gore ilk zamanlar adet sancisi gibi sanciniz oldu mu ?
Yaptim cnm daha kan vermedm ama korkutuyo bni sanki adet olckmisim gibi bir hisIlk hamileligimde olmusdu bel+bacaklar kasıklarda
Test yapdinmi
Normalden daha fazla sancım olmuştu benim hamileyken.Merhaba kizlar galiba hamileyim testlere gore ilk zamanlar adet sancisi gibi sanciniz oldu mu ?
Peki cnm akintin oldumu hafif beyaz akintim var bnm adet oncesi olur normaldeNormalden daha fazla sancım olmuştu benim hamileyken.
Kız sen doğurdun mu:)) uzun zamandır yoktunNormalden daha fazla sancım olmuştu benim hamileyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?