- Konu Sahibi melankolimm
-
6.haftada herhangi bir sıkıntı olmuyor sirtustu yatilabilir benim şu an 16 haftam yatinca rahatsiz oluyorum ya saga ya sola yatiyorumKızlar belim ağrıyor bide yatarken sırt üstü yatmak ta bir sakınca varmı
Sağol canım6.haftada herhangi bir sıkıntı olmuyor sirtustu yatilabilir benim şu an 16 haftam yatinca rahatsiz oluyorum ya saga ya sola yatiyorum
Insallah guzel haberlerini bekliyorum. Kac haftaliksin?Kızlar ilk kontrolum için şuan hastanedeyim bebeğimi görecem inşallah kalp atışını da duyarim
Canım son adet tarihin 10 temmuz ama geç döllenmiş herhalde 4 haftalık dedi doktor bide düşük tehlikem var. Bir sürü ilaç iğne damla hormonal vitamin kan yapıcı vajinal krem 7 8 ilaç yazdıInsallah guzel haberlerini bekliyorum. Kac haftaliksin?
Ben de 7-8 ilac iciyorum canim, endise etme, yorma kendini, uzan dinlen bol bol. Kotu dusunme, elini karnina koy bebisinle sohbet et.Canım son adet tarihin 10 temmuz ama geç döllenmiş herhalde 4 haftalık dedi doktor bide düşük tehlikem var. Bir sürü ilaç iğne damla hormonal vitamin kan yapıcı vajinal krem 7 8 ilaç yazdı
Biliyprmusun bu gün omadar kötü şeyler yaşadım ki 3 ten beri gözüm devamlı şiş inşalla olmaz bu arada seninde mi tehliken varBen de 7-8 ilac iciyorum canim, endise etme, yorma kendini, uzan dinlen bol bol. Kotu dusunme, elini karnina koy bebisinle sohbet et.
Hic almadim nasildir bilmiyorum ama hamileler icin aseriyorum.net var bi bak istersen orada bulabilirsinKızlar hamileyim ve can esirigi aseriyorum 2 gündür. Ankarada nereden alabilirim yada internet sitesi de olabilir?
Sen ne durumdasın benim yarın kontrolüm var.Hic almadim nasildir bilmiyorum ama hamileler icin aseriyorum.net var bi bak istersen orada bulabilirsin
Canım ilaçlar devam mıBen de 7-8 ilac iciyorum canim, endise etme, yorma kendini, uzan dinlen bol bol. Kotu dusunme, elini karnina koy bebisinle sohbet et.
Canim ben kurtaj oldum 24 agustosda, bebegin kalbi durdu 8 haftasinda(((Canım ilaçlar devam mı
Iyi gidiyor sukur her sey yolunda:) bugun kontrolum vardi minik prensesim rahat masallahSen ne durumdasın benim yarın kontrolüm var.
Oh iyi iyi ben de az önce doktordan geliyorum minnigim tam iki aylık ve çok şükür herşey yolundaIyi gidiyor sukur her sey yolunda:) bugun kontrolum vardi minik prensesim rahat masallahsenin nasil gidiyor?
Canim ben kurtaj oldum 24 agustosda, bebegin kalbi durdu 8 haftasinda(((
1406 da gozuktu benim kese seninki rahatca gozukur bence :)) Allah bagislasin bu arada Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)
Benim 7.günde 2450 idi artmasi gerekiyorHayirli olsun kizlar. Benimde adetim gectigi 4.gun kan verdim. 353 cikti beta. Cok mu dusuk? 4.gunle 6.gu arasi bu kadar fark oluyor mu?
Şu anda ne durumsa bilemiyorum ama ben 4.gun sonucunu biliyorum. Bu haftasonu gidecegim doktora. Tesekkurler yanit icin.Benim 7.günde 2450 idi artmasi gerekiyor
hamile misin canım hayırlı olsunnnŞu anda ne durumsa bilemiyorum ama ben 4.gun sonucunu biliyorum. Bu haftasonu gidecegim doktora. Tesekkurler yanit icin.
Evet, 353 cikti betam. 4.haftadaymisim, 5.haftaya girdin dedi doktor bu hafta basinda. Tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin.hamile misin canım hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?