offf canim yaaa dr lar ilk haftalarda iyi olmadigini derler
ateslimi ama seninki
atesli degilse korkmaa
caya karabiber erk birde bolll limoon uc dort bardak ic bakiyim iyi gelectir ben hep oyle yapar ayaklanirdimm
canım sen belkı benden tecrubelısındır ama benım bıldım hamıleyken lımon yasak hem asıtlı hemde bebege zarar vere bılır bence serum taksınlar hamılelerede takıorlar sımdıkten yenıden gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın Şeniz
nurummm hastamı oldunnnndikkat et kendinee.
ya kızlar bu arada bende ne mide bulantısı ne başka bişi hiç bişi yok
Canim Geçmiş Olsun Bebeğin şuna Bi Hücre Yiğinindan Ibaret Olduğu Için Bi Zarari Olacağinin Sanmiyorum.ayrica öksürürke Yada Hapşirirken Oturaka Hapşir Yada öksür.böylece Rahimdeki Kasilmalari Aza Indigemiş Olursun.birde Bolbol Portakal Suyu Ayrica Bunu Kesin Dene Bir Yemek Kaşiği Bali Cezveye Koy üzerine Yarim Limon Sik Ve Pişir Biraz Soğuyunca Sicak Olarak Iç Boğazina çok Iyi Gelir Tekrar Geçmiş Olsun.kızlarrr Biliyorsunuzdur Belki Henüz Yeni Hamileim Yani Keseyibile Göremedik Henüz. Ama Iki Gündür Fena üşütmüşüm şiddetli öksürük Ve Hapşırma Var. Her Defasında Kasıklarım Fena Zorlanıyor(( Sizce Ne Yapmalıyım Dünden Beri ıhlamur Felan Içiyorum Ama .... Umarım Bebeğimi Göremeden Kaybetmem Bu Yüzden ((senağlama
kız sevo bende de hiç bir şey yok bekliyoruz bakalım her hafta kontrole gidiyorum cuma tekrar gideceğim dr geçen hafta geç döllenme var belki 1-2 hafta içinde miğden bulanır dedi bakalım allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?