How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yeni hamile olanlar oruc tutuyormusunuz??

hamile bir bayan benim yanımda doktora sormuştu oruç tutabilir miyim diye.. doktor da bol su içmen kaydıyla tutabilirsin demişti. insanları cahillikle suçlayan arkadaşlara sesleniyorum, kim cahil söyleyin 6+2 yıl tıp okuyan doktor mu yoksa siz mi? bence buraya oruç tutabilir miyim tutamaz mıyım yazmayın en doğrusu kendi doktorunuza sorun ve ona göre davranın...

Doktor desin demesin bu sıcakta günler çok uzun oruç tutmak riskli sonra borcunu kış günlerinde telafi edersiniz normal insan dayanamıyor bu sıcağa

bende tutamıyorum bel fıtıgımda var çok agrılarım oluyor gece uyuyamıyorum çok halsız duşuyorum herhalde oruç tutarsam nasıl olur bılemem..

ben zaten normalde de çok zorlanıyorum bünyem zayıf mide rahatsızlığım var çok şükür bugüne kadar zor da olsa tuttum ama şimdi eşim izin vermiyor bende güvenemiyorum açıkçası çok halsizleşiyorum ilk günü tuttum karşılamak istedim son günü de bakcam duruma saat çok uzun dinimiz sonradan tutmaya izin veriyor riske atamıyorum o yüzden

Doktoruna ve bir hocaya danışman en ıyısı.doktor tıp yönünden hoca da dini boyutta rahatlatır seni.

kızlar bende 7 haftalık hamileyim kasıklarımda çok ağrı oluo dr ilaç verdi progestan diye ama bana çok uyku yapıo mide ağrısı ve bulantısı yapıo,bu ikinci bebeğim olacak inşallah ilk bebeğimde hiç yaşamamıştım böle şeyler benim durumumda olan varmı.ayrıca bende ilaç içtiğim için oruç tutamıyorum daha sonra telafi ederiz inşallah.herkese sağlıklı bi gebelik dilerim :)

kzılar brn 12-13 gün tuttum ama ama sürekli miğde bulantılarım ve halsizliğim var normalde çok rahat oruç tutarken sussuzluk bana dayanılmaz hale geldi doktorumda tuttuğumu öğrenince bana tutma dedi bebek sussuz kalır fln dedi ne bilim daha çok küçük sussuz kalır mı bilmiyorum neyse artık tutamıyorum zaten...

kzılar brn 12-13 gün tuttum ama ama sürekli miğde bulantılarım ve halsizliğim var normalde çok rahat oruç tutarken sussuzluk bana dayanılmaz hale geldi doktorumda tuttuğumu öğrenince bana tutma dedi bebek sussuz kalır fln dedi ne bilim daha çok küçük sussuz kalır mı bilmiyorum neyse artık tutamıyorum zaten...

canım benimde aynı açlık deil ama susuzluk mahvetti o yüzden tutamıyorum ilk zamanlar bilmediğim için tuttum ama öğrendikten sonra bıraktım sonuçta bebeğimizin sağlığı herşeyden önemli

Back