ediyorum cnm sizde dua edin hamilelerin duaları kabul olur :)))) unutmayın beni
ama ben hamile diilimki....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ediyorum cnm sizde dua edin hamilelerin duaları kabul olur :)))) unutmayın beni
ama ben hamile diilimki....
kız allah söyletti herhalde :)))))))))))))))))))pardon cnm ya kafam karışık biliyosun :)))
allah ne güzel söyletmiş canım...:1hug:
idrar rengimde sapsarı off yaaa kafayı yiyecem acaba kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı ki ???
selincim bukadar merak ediyorsan kesinlikle kan tahlili yaptır bende aynı senin gibiydim evde idrar testi yaptım çıkmadı ama içim rahat etmedi reng dönemime 3gün vardı günümün geçmesini bekleyemedim hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım kan tahlilinde 1günlük bile olsa çıkıyor ve tahminlerim doğru çıktı kan testimde hamile olduğumu söylediler şuan 3haftalık hamileyim 2gün önce öğrendim bunu bence sende bi kan tahlili yaptır canım yerimseniben
Bence regl günün geçmeden test yapma. :1hug:
eşim bugün test almış eve gidincemi yapayım yoksa yarın sabah işe gelirkenmi sence cnm bu arada hayır olsun bi rüya gördüm pek önemsememiştim ama tabirine baktım çok mutlu oldum rüyamda çocuk bezi gördüm evli kadın için hamile kalmaya yazıyo sence ????:))))))))))))))))))
1 sene oldu hamile kalamiyorum simdide adetim gecikti gecenhafta teste negativ cikti
akintim cogaldi ama bu kadar cok olmyuordu bende arada midem bulanio acaba hamilemiyim hic sanmiyorum ama artik umudum kalmadi her seferinde negativ görmekten biktim cok üzülüyorum negativ görünce en iyisi 1 ay daha beklemek hüsrana ugramaktansa zaten adetim düzenlide gelmiodu 4 5 aydir düzenlyidi eskiden bide gögüsümden süt gelyiordu artik yok allaha sükür ama ne bilim kizlar bana akil verin sizce hamilemiyim test yapimmi negativ cikar diye korkuyorum artik
canım benim bende tam 12. ayımda kavuştum inci taneme . daha dün akşam öğrendim gebe kaldığımı... test yaptım ve pozitif çıktı.. tatlım bence adet günündeysen veya geçtiyse hadi durma kalk ve testini yap .. İnsanoğlu sonucuna katlanamayacağı hiç bir şeyi yaşamaz.. eğer yoksa güçlü ol ve bir kez daha dene. bu son denediğin ay olsun sonra zaten doktora gidersin belliki başta prolaktin yüksekmiş belki yine öyle bir durum oluşmuştur. Ama kaçarsan sorunların büyür ve ssonuç hep hüsran olur. bence durma hadi kendine güven ve test yap. sonuç negatif se negatif ne yapayım de ve git tuvalete. ben öyle yaptım. benim sonucum pozitif çıktı inaşallah seninde öyledir. Düşünsene ya bebeş varsa. en güzeli bence test yap kendimi yeme artık hadi canım benim. ama adet gününe kadar bekle. yoksa yoktur. Sakın üzülme ya varsa. İşte o zman dünyalar senin olur...
arkadaşlar yeni hamile kalanlar bizlere yardımcı olurmusunuz yaşadıklarınızı anlatırmısınız döllenmeden itibaren ?????