• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile kalanlar belirtilerinizi yazarsanız sevinirim:()))

idrar rengimde sapsarı off yaaa kafayı yiyecem acaba kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı ki ???

selincim bukadar merak ediyorsan kesinlikle kan tahlili yaptır bende aynı senin gibiydim evde idrar testi yaptım çıkmadı ama içim rahat etmedi reng dönemime 3gün vardı günümün geçmesini bekleyemedim hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım kan tahlilinde 1günlük bile olsa çıkıyor ve tahminlerim doğru çıktı kan testimde hamile olduğumu söylediler şuan 3haftalık hamileyim 2gün önce öğrendim bunu bence sende bi kan tahlili yaptır canım yerimseniben

selincim bukadar merak ediyorsan kesinlikle kan tahlili yaptır bende aynı senin gibiydim evde idrar testi yaptım çıkmadı ama içim rahat etmedi reng dönemime 3gün vardı günümün geçmesini bekleyemedim hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım kan tahlilinde 1günlük bile olsa çıkıyor ve tahminlerim doğru çıktı kan testimde hamile olduğumu söylediler şuan 3haftalık hamileyim 2gün önce öğrendim bunu bence sende bi kan tahlili yaptır canım yerimseniben

gerçektenmi ??? belirtilerin aynımıydı nasıldı anlatsana ???

Bence regl günün geçmeden test yapma. :1hug:

eşim bugün test almış eve gidincemi yapayım yoksa yarın sabah işe gelirkenmi sence cnm bu arada hayır olsun bi rüya gördüm pek önemsememiştim ama tabirine baktım çok mutlu oldum rüyamda çocuk bezi gördüm evli kadın için hamile kalmaya yazıyo sence ????:))))))))))))))))))

eşim bugün test almış eve gidincemi yapayım yoksa yarın sabah işe gelirkenmi sence cnm bu arada hayır olsun bi rüya gördüm pek önemsememiştim ama tabirine baktım çok mutlu oldum rüyamda çocuk bezi gördüm evli kadın için hamile kalmaya yazıyo sence ????:))))))))))))))))))

Canım bende negatif sonuç görmekten bıkmıştım ama bu ay adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 72 çıktı. Dün de bir daha yaptırdım 254 çıktı. yani hamileyim. anlayacağın 5 gün öncesinde öğendim hamile olduğumu

bu arada belirtilerim adet öncesi belirtlerle aynıydı. bir tek bu sefer sık idrara çıkma vardı.

bende herzaman hatta 3 yıldır her ay takip ederdim belirtilerim varmı,yok göğüslerimi mıncıklamaya başlardım sancı varmı diye.yok damar çıktımı,yok göz bebeklerim büyüdümü,idrarım koyumuu derken kafayı yiğodum her seferinde hüsrana uğruyodum çok kötü bir piskoloji inanın bana fazla belirtilere takılmayııın ,herkezin bünyesi farklı ben şu an 6 haftalık hamileyim inanın MAŞALLAAAAAH hiç ama hiç bir belirtim yok sadece adet sancısı gibi sancı giriyo bazen okadar..çok su içersem tabii sürekli tuvalete çıkıyorum ne köpüklü nede koyu renkli.göğüslerim deseniz öyle.iştahımda bir değişiklik yok MAŞALLAAH DıLERıM BÖYLE DEVAM EDER ıNŞALLAAH..
bende çok araştırırdım sizin gibi herşeyi sabahlara kadar ama ....HıÇ BıRı ÇIKMADI dilerim rabbim hepinize annelik duygusunu yaşattırıır..

Merhaba hanımlar. Aşağıdaki yazı Hürriyet'ten Pınar Reyhan'a ait.

''Veee yine hamileyim!

Nasıl oldu bilmiyoruz...

Düşünüyoruz, bulamıyoruz...
Doğumdan iki ay sonra kontrolde bir şey yoktu, emzirme sonrası buluşalım diye konuştuk doktorumla... O zaman simir testini de yapacaktık, korunma için ciddi bir uygulama da... Geçen cumartesi, ayın 20’sinde...
Hem alışveriş yapmak hem de uzun süredir soluyamadığım Nişantaşı havası için attım kendimi sokaklara. Bir kuş gibi hafiftim. En sevdiğim kırtasiyeden sarı kurşun kalemlerimi aldım, oğlumun bayıldığı renkli kağıtları ve Banu’cuğumun bir süredir beni bekleyen doğum hediyesini de çantama attım.
Kuaföre girdim, saçlarımı boyattım. Muji’den ofisteki masama minicik bir ahşap çam ağacı da aldım. Karnım çok acıkmıştı, doktor sonrası Kırıntı’ya girerim, bir etli mantarlı dürüm yerim dedim. Amerikan Hastanesi’nin karşı köşesindeki o minik büfe vardır ya, onun üstünde benim doktorumun ofisi. Girerken içeri canım döner de çekti. şimdi buradan da yesem olur dedim. Sonra iç çekerek kapıdan içeri girdim...
Prof. Dr. Rıza Madazlı’ya gittim...
Buluştuk odada. Espriler yapıyoruz, gülüyoruz. Simir testi yapılıyor, ben “Hocam, Bora bana sabah ‘şimdi gidermişsin ve Rıza Abi sana kızım hamilesin, ne bu dermiş’ dedi” diye anlatıyorum sabah yaşadıklarımı. Sonra şaka gerçek oluyor.
Doktorum “Kızım bebek burada” diyor, ben “yok” diyorum. O “Yavrum burada işte” diyor, ben “Yoook ya, yeme beni” diyorum. “Kızım niye dalga geçeyim, baksana oynuyor, olmuş bu” diyor, ben “Hadeee, o benden önceki hastanın videosudur, siz eğleniyorsunuz benimle” diyorum. Artık adam dayanamıyor, “Pınar seni kurcalıyoruz kızım, baksana burada” diyor ve ben kendimi kaybediyorum...
Gördüm!
ıçimde bir bebek vardı, dans ediyordu, dönüyordu. Asıl burası şok: Hem de 13 hafta 1 günlük gözüküyordu...
ışin özü...
şu anda bebeğim 14 haftalık, yani tam 3,5 aylık!
Hiçbir yan etki olmadan, hiçbir şey hissetmeden, hiç anlaşılmadan, migrenim azdı diye ne ağrı kesiciler içtim. Hasta oldum ne antibiyotikler yuttum, sistit oldum küveti kaynar sular ile doldurup içine uzun uzun oturdum. Minik bebişim Kaila Sim için merdivenlerden üçer dörder çıkarak koştum, Emo’cuğumu kucağıma, sırtıma aldım taşıdım, spor yaptım, dev topuklularla gezdim...
Bana mısın demedi bebeğim!
Varlığını hiç çaktırmadı, sinsice bekledi benim yeni miniğim!
şaka gibi ama...
Üçüncü kez anne oluyorum ben aslında...
Tüm bu olay sonrası sakinleşince Rıza Hocam şöyle dedi: “ışte Pınar, örnek olsun bu herkese... ışte böyle bir olay hamilelik, ne yapsan bazı şeylere engel olamıyorsun...”
O gün o kapıdan bir kuş gibi koşarak girmiştim, çıkarken ağırlaşmış, devleşmiştim. Yavaş yürüyordum, ağır taşımıyordum ve çark ettim. Yemin ederim her şey aslında psikolojikmiş, artık bunu bilir bunu söylerim...
Pınar ben...
Çoook şaşkın ama 6 aylık kısa dönem hamilelik yüzünden de sevinçli, 7,5 yaşındaki Emre Berent’in, 5 ay 26 günlük Kaila Sim’in ve göbüşteki 14 haftalık minişin annesi!''

Yani hiç farketmeden de 3.5 aya gelinebiliyormuş :)

arkadaşım belirti olmamasıda iyi değil ben 1 yıl önce düşük yaşadım.o zaman hamilelik başlarında hiçbir belirti yoktu.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

1 sene oldu hamile kalamiyorum simdide adetim gecikti gecenhafta teste negativ cikti
akintim cogaldi ama bu kadar cok olmyuordu bende arada midem bulanio acaba hamilemiyim hic sanmiyorum ama artik umudum kalmadi :( her seferinde negativ görmekten biktim cok üzülüyorum negativ görünce en iyisi 1 ay daha beklemek hüsrana ugramaktansa zaten adetim düzenlide gelmiodu 4 5 aydir düzenlyidi eskiden bide gögüsümden süt gelyiordu artik yok allaha sükür ama ne bilim kizlar bana akil verin sizce hamilemiyim test yapimmi negativ cikar diye korkuyorum artik

1 sene oldu hamile kalamiyorum simdide adetim gecikti gecenhafta teste negativ cikti
akintim cogaldi ama bu kadar cok olmyuordu bende arada midem bulanio acaba hamilemiyim hic sanmiyorum ama artik umudum kalmadi :( her seferinde negativ görmekten biktim cok üzülüyorum negativ görünce en iyisi 1 ay daha beklemek hüsrana ugramaktansa zaten adetim düzenlide gelmiodu 4 5 aydir düzenlyidi eskiden bide gögüsümden süt gelyiordu artik yok allaha sükür ama ne bilim kizlar bana akil verin sizce hamilemiyim test yapimmi negativ cikar diye korkuyorum artik

canım benim bende tam 12. ayımda kavuştum inci taneme . daha dün akşam öğrendim gebe kaldığımı... test yaptım ve pozitif çıktı.. tatlım bence adet günündeysen veya geçtiyse hadi durma kalk ve testini yap .. İnsanoğlu sonucuna katlanamayacağı hiç bir şeyi yaşamaz.. eğer yoksa güçlü ol ve bir kez daha dene. bu son denediğin ay olsun sonra zaten doktora gidersin belliki başta prolaktin yüksekmiş belki yine öyle bir durum oluşmuştur. Ama kaçarsan sorunların büyür ve ssonuç hep hüsran olur. bence durma hadi kendine güven ve test yap. sonuç negatif se negatif ne yapayım de ve git tuvalete. ben öyle yaptım. benim sonucum pozitif çıktı inaşallah seninde öyledir. Düşünsene ya bebeş varsa. en güzeli bence test yap kendimi yeme artık hadi canım benim. ama adet gününe kadar bekle. yoksa yoktur. Sakın üzülme ya varsa. İşte o zman dünyalar senin olur...

:nazar:
canım benim bende tam 12. ayımda kavuştum inci taneme . daha dün akşam öğrendim gebe kaldığımı... test yaptım ve pozitif çıktı.. tatlım bence adet günündeysen veya geçtiyse hadi durma kalk ve testini yap .. İnsanoğlu sonucuna katlanamayacağı hiç bir şeyi yaşamaz.. eğer yoksa güçlü ol ve bir kez daha dene. bu son denediğin ay olsun sonra zaten doktora gidersin belliki başta prolaktin yüksekmiş belki yine öyle bir durum oluşmuştur. Ama kaçarsan sorunların büyür ve ssonuç hep hüsran olur. bence durma hadi kendine güven ve test yap. sonuç negatif se negatif ne yapayım de ve git tuvalete. ben öyle yaptım. benim sonucum pozitif çıktı inaşallah seninde öyledir. Düşünsene ya bebeş varsa. en güzeli bence test yap kendimi yeme artık hadi canım benim. ama adet gününe kadar bekle. yoksa yoktur. Sakın üzülme ya varsa. İşte o zman dünyalar senin olur...

ya cok kötü olyuorum esimde artik üzülmigim diye saka yapio ciksa bile inanmassin dedi
keske bende senin gibi 12 imda hamile oldugumu ögrensem
benim cok sorunum vardi 6 ay zaten adet olmadigim icin hamile kalamadim sonra idrar enfeksyonu gecirdim ardindan prolaktin illeti yani hamile kalmamak icin hormonlarim elinden geleni yapio sagolsun tam dedim düzeldim 2 aydir öle düsünyordum ne enfeksyon ne gögüsümden süt nede adetim düzensizdi bu ay gene adet olmadim iste biktim gercekten aglyiorum hep ne zormus hamile kalmak millet catir catir kalio catir catir dogruyo allahim sen büyüksün cocuk isteyen herkeze saglikli bebek nasip et yarabbim
:nazar::nazar::nazar::nazar:senağlamamafoldumbenmafoldumben

hayatımm boyuncaa düzenli adet olan kadınları kıskandımm vee istedikleri ay hamile kalan kadınlara imrendimm bence bu bi yetenekk yaaaaa olmayıncaa olmuyooo :5::5::5::5::5::5::5:

idrar ve kan testini adet zamanını 10 gün geçtikten sonra yapıyolar malesef kesin sonuç ozaman çıkıyor her kadında bulgular aynı olmuyor bünyeye göre degişiyor genel bulgular adet kesilmesi sabah bulantıları ve en önemlisi ilk çoçuksa gögüs te hassasiyettir

arkadaşlar yeni hamile kalanlar bizlere yardımcı olurmusunuz yaşadıklarınızı anlatırmısınız döllenmeden itibaren ?????

cnm ben 22 haftalık hamileyim. ve bundan önce de her ne kadar düşükle sonuçlansa da bi gebeliğim daha olmuştu.
belirtilere gelince; yumurtlama gününden 1-2 gün sonra göğüslerim dolgunlaşmaya başladı,normalde ayda yılda bir mide yanması yaşarken yumurtlama gününden sonra bitmeyen mide yanmalarım oldu.akıntım da vardı tabi ki. 28.gün test yaptığımda ise sonuç pozitifti.

Back