Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çoğu kişinin aksine ben döllenmeden itibaren hamile olduğumu anladım..mide bulantısı ve halsizlik oldu bende hatta yumurtlama günlerine daha bi kaç gün vardı ben eşime hamileyim bence dedim oda psikolojktir dedi daha gün bile var dedi..ve ben öle hisettiğim için çalışmaları bıraktk ve sonuç hamileyim ..Darısı başınaa
cnm bende döllenmeden 9-10 gün sonra bel ağrısı kasık ağrısı oldu hala da devam ediyor. göğüslerim şişti ve acıyor. mide bulantım olmadı henüz daha sonra başlıyormuş diye duydum. bir de sarı akıntım oluyor ara ara. yorgunluk ve yatar yatmaz uyku hali ve çok derin uyku canım. bir de ilişkiye girerken çok cnm acıyordu. rahim daralıyormuş diye duydum.
aynen bende hissettim şimdi adetime altı gün var meraktan gebericem ((( yumurtalama günlerimden sonra aşırı göğüs ağrım oldu ve bel ağrısı sonra sabahları değilde genelde akşam üstüne doğru hafif mide bulantım olup geçiyo arada başım dönüyo bugün de başım ağrıyor ara ara ama şuanda hafif göğüs ağrım var ama kasıklarımda ağrı yok dün akşam kasıklarım sağlı sollu battı bilmiyorum umarım hamileyimdir !!!!
idrar rengimde sapsarı off yaaa kafayı yiyecem acaba kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı ki ???Göğüslerimde anormal derecede ağrı hassasiyet oluştu, idrarımın rengi sarardı..
Benim için en büyük belirtiler bunlardı..
idrar rengimde sapsarı off yaaa kafayı yiyecem acaba kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı ki ???
Belirtilerin evet hamilelik belirtileri fakatt; En büyük belirti adet gecikmesidir :)
Hamileliği çook isteyen kişilerde sendeki bu belirtiler psikolojik olarak da ortaya çıkabilyor biliyorsun..
Bu kadar kafaya takma ve adetinin gecikmesini bekle bakalım...İnş.Hamilesindir.
valla canım ben 3 sene her belirtiyi takip ettim ve hep de negatif sonuçla karşılaştım. Hamile kaldığım ay regl olacağım gün çok belli belirsiz tuvalet kağıdına kahverengilik geldi. üstünden 8 gün geçti ama mevsim değişikliğinden gecikti herhalde deyip ben de üstünde durmadım pek tüm belirtilerim vardı çünkü kasık ağrısı, göğüs ağrısı vs. Ve 3 yıl boyunca tüm gecikmelerimde bir heves test yapıp sonu hüsran olunca daha da test yapmayacaktım.
Ama sonunda eşim dayanamayıp test alıp gelmiş ve ben de öyle sıkılmıştım ki negatif görmekten öylesine baktığımda çift çizgiyi görünce inanamadım.
Diyeceğim şu ki belirtilere fazla kafa yormayın bünye sapıtıyor sonra benim hiç aksamayan reglim 10 gün gecikmeye falan başlamıştı. Demesi kolay biliyorum yapması zor ama emin ol daha kolaygelir bebeğin
selincim senin konundan devam edelim istersen..
Senin günün geçtimi bitanem...
inşallah canım en kısa zamanda kavuşursun bebişine sağlıkla. Madem sen de 10 aydır uğraşıyorsun kafandan uzaklaştır bu düşünceyi ben artık amannnn aralıkta bi tüp bebek daha denerim demiştim ama sürpriz yaptı bebiş bize. Inşallah sağlıkla da kucağıma alabilirim darısı tüm isteyenlerin ve senin de başına...
hayır cnm geçmedi 6 gün var ama normalde bu günlerde adet belirtilerim fena halde oluyordu benim ama yumurtlamadan sonra tüm adet belirtilerim oldu ve şuan yavaşladı sanki bilemiyorum ilerki günlerde nasıl olur ((
dua et ve bekle bitanem...
amin cnm amin inşallah her ay takmıcam diyorum ama olmuyo bilirsin bide arkadaşlarımın hamile haberlerini alıyorum seviniyorum onların adına ama içimde bi burukluk oluyo bu kıskançlık değil anlatabiliyomuyum ???
saol cnm desteklediğin içinanlıyorum canım seni anlamaz mıyım... hele yaş 33 olunca :sinifsinif: