Yeni halı aldım hata mı yaptım ( acele bir bakın)

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.409
kızlar dert değil ama koridorumdaki halılarımı değiştirmek istiyordum.

9753 White | Flat | El Dokuma Halılar | Apex halının 80*300 unu internetten bakarak aldım.yani gormeden.hemde 2 tane aldım.

çok mu beyaz kalite iyi midir? çok da pahalı hata mı ettim acaba.

ben makine halılarını sevmiyorum ve çok kolay sıkılıyorum.o yuzden halılarım hep el halısı ve pahalı halılardır.

kızlar dert değil ama koridorumdaki halılarımı değiştirmek istiyordum.

9753 White | Flat | El Dokuma Halılar | Apex halının 80*300 unu internetten bakarak aldım.yani gormeden.hemde 2 tane aldım.

çok mu beyaz kalite iyi midir? çok da pahalı hata mı ettim acaba.

ben makine halılarını sevmiyorum ve çok kolay sıkılıyorum.o yuzden halılarım hep el halısı ve pahalı halılardır.

internettten çok şey alıyom hatta akşam eşimle tartıştık ama işi halı almaya kadar götürmedim. nasılsa internetten alıyosunuz burdan fiyat kıyası daha kolay. almadan önce fiyatını aratştırsaydınız keşe .ama almışsınız artık. hayılrı olsun. gelsin bakarsını beğenmezsseniz iade edersiniz. herşeyin bir kolayı var. ama çok açık renk görüntü hoşda kullanımı nasıl olur bilemeyecem

internettten çok şey alıyom hatta akşam eşimle tartıştık ama işi halı almaya kadar götürmedim. nasılsa internetten alıyosunuz burdan fiyat kıyası daha kolay. almadan önce fiyatını aratştırsaydınız keşe .ama almışsınız artık. hayılrı olsun. gelsin bakarsını beğenmezsseniz iade edersiniz. herşeyin bir kolayı var. ama çok açık renk görüntü hoşda kullanımı nasıl olur bilemeyecem

fiyat araştırması yaptım aslında sitede gorunen fiyatın yarısına aldım ama toplamda 2 halı 950 tuttu 3 taksitle.inşaallah begenirim.begenmezsem iade edebilirim gibime geliyor.

çok beyaz değil canım,kullanılabilir yani.
hayırlı olsun, ama oymalı sanırım,günlük süpürmen lazım yoksa aralarına toz,kıl,kırıntılar falan birikiyor.

çok beyaz değil canım,kullanılabilir yani.
hayırlı olsun, ama oymalı sanırım,günlük süpürmen lazım yoksa aralarına toz,kıl,kırıntılar falan birikiyor.

saol canım inanın içim rahatlasın diye açtım konuyu.

Halinın modeli çok güzel bence , bu modeller bu sene moda hem görmüşsndr her yerde var , ben de koridoruma bu halilardan bakıyorum. koridorundaki portmanto , duvarlarının rengi v.s. nasıl bilmiyorum ama beyaz her zaman iç açıcı ve zariftir, fakat çabuk kirlenir işte ben renkli tercih ederdim mesela , ama kullanabiliyorsan ne mutlu , iyi günlerde kullanman dileğiyle,, sevgiler..

Halinın modeli çok güzel bence , bu modeller bu sene moda hem görmüşsndr her yerde var , ben de koridoruma bu halilardan bakıyorum. koridorundaki portmanto , duvarlarının rengi v.s. nasıl bilmiyorum ama beyaz her zaman iç açıcı ve zariftir, fakat çabuk kirlenir işte ben renkli tercih ederdim mesela , ama kullanabiliyorsan ne mutlu , iyi günlerde kullanman dileğiyle,, sevgiler..

eski halılarım milas.sıkıldım açıkcası 10 yıldır aynı halı, renkli cıvıl cıvıl ama ne bileyim beyaz farklı ve çok moda.ister istemez cezbediyor

vallahi ne yalan söyliyim şimdi çok güzel ,ama çok pahalı ,asla 2 halıya 950 vermem ben ,tabi bütçe sizin bilemem ,size dokunmaz belki ,sürekli ayak altında biryere serecekseniz ayda bir yıkama şart olur ,çok çok temiz bile olsanız yinede kirleniyor ..aralarda halı şampuanı ile sizde silebilrisiniz ,o zaman yıkama periyodları kısalır tabi .
güle güle kullanın ,beğenerek aldığınız birşeyi hata diye de düşünmeyin bence ..

vallahi ne yalan söyliyim şimdi çok güzel ,ama çok pahalı ,asla 2 halıya 950 vermem ben ,tabi bütçe sizin bilemem ,size dokunmaz belki ,sürekli ayak altında biryere serecekseniz ayda bir yıkama şart olur ,çok çok temiz bile olsanız yinede kirleniyor ..aralarda halı şampuanı ile sizde silebilrisiniz ,o zaman yıkama periyodları kısalır tabi .
güle güle kullanın ,beğenerek aldığınız birşeyi hata diye de düşünmeyin bence ..

aslında bütçe meselesi değil de takıntı meselesi canım.yoksa dediğin gibi gerçekten pahalı ama takıntılıyım işte.kaç zamandır düşünüyorum.birden bunlara karar verdim.

Benim fikrim halı mobilya gibi eşyaları görerek almak daha mantıklı.
Çünkü böyle ağır eşyaların iade ya da değişim süreçleri tam bir işkence oluyor.
Halı çok hoş ama biraz pahalı bence de.
Güle güle kullan.

ben kızımın odasına aldım mağazadan 6 ay önce 160-230 ebadında 500 e aldık gayet iyi bence çok güzel şık duruyorlar bende hole düşünmüyor değilim iiyi günlerde kullan.....

ne zaman acele bir şey alsam sonradan pişman oldum onun için artık bakmadığım magaza kalmıyor fiyatta da cok kazıklandım zamanında aldım baktım ertesi gün başka yerde daha ucuz bunlar canımı yakınca da artık esnafın korkulu kabusu oldum defalarca bakarım fiyat sorarım gezerim sonra alırım içime sineni parayı kolay kazanmıyoruz..
halın güzel görünüyor şık ve sade ama beyza bembeyaz en azından fotoda öyle görünüyor..dert etme görünce içine sinmezse iade edersin dünyanın sonu değil nasılsa..güle güle kullan..

moralini bozmak istemem ama bende halılarımı royalden aldım toplamda 2500 tl ödedim senin kadar pahalı diil ama bana göre pahalıydı neyse halılarım bembeyaz yani üstünde bi şekil model bile yok beyaz shagy formda evim var istersen koridoruma bakabilirsin:))
6 aylık evliyim çocugum yok 6 ayda iki kere yıkamaya gitti ve evde 2 yetişkin yaşıo çocugun varsa işin çooooooooook zor arkadaşım bende yaptım öle bişe herkes dedi alma etme dinlemedim şimdi iki ayda bi yıkamadalar:)))

ne zaman acele bir şey alsam sonradan pişman oldum onun için artık bakmadığım magaza kalmıyor fiyatta da cok kazıklandım zamanında aldım baktım ertesi gün başka yerde daha ucuz bunlar canımı yakınca da artık esnafın korkulu kabusu oldum defalarca bakarım fiyat sorarım gezerim sonra alırım içime sineni parayı kolay kazanmıyoruz..
halın güzel görünüyor şık ve sade ama beyza bembeyaz en azından fotoda öyle görünüyor..dert etme görünce içine sinmezse iade edersin dünyanın sonu değil nasılsa..güle güle kullan..

Ama iade kabul etmiyorlar be canım.

kızlar siparişi iptal ettim.anladım ki emin değilmişim.

X