- 12 Temmuz 2022
- 25.107
- 3
- 89.709
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
Herkese iyi akşamlarrr. Eylül itibariyle 2 ekibin yöneticiliğine getirildim. Ben geçtiğimden beri sürekli birileri işten çıkıyor İkisi öğrenciydi, okulla beraber ilerletemediğini söylediler. Biri direkt sektör değiştirdi Benden önce bebek gibi çalışanlar benle beraber işten çıkmaya başlayınca acaba bende mi sorun var dedim. Bir de yeni olduğum için her şeyi üzerime alma, kendimle ilgili olduğunu düşünme evresindeyim. Hani konuşunca sebepleri mantıklı geliyor ama ben gelmeden önce de öğrencilerdi neticede
Tabii siz de bilemezsiniz ama sizin gözünüzden nasıl göründüğünü merak ettim. İlk defa bi ekip yönetiyorum haliyle bocaladığım anlar oluyordur ama işten çıkaracak derecede bi şey yapmış olabilir miyim sizce? Yoksa orange yerini bil işten niye çıksınlar senin yüzünden mi dersiniz?
Tabii siz de bilemezsiniz ama sizin gözünüzden nasıl göründüğünü merak ettim. İlk defa bi ekip yönetiyorum haliyle bocaladığım anlar oluyordur ama işten çıkaracak derecede bi şey yapmış olabilir miyim sizce? Yoksa orange yerini bil işten niye çıksınlar senin yüzünden mi dersiniz?