Bebek İkinci El Yeni gibi bebek eşyaları...mama sandalyesi-ana kuçağı-bebek telsizi

Almanyadan oğluma hediye gelmişti. Şimdi vermek istiyorum. etiketleri yok resimdeki gibi. fiyatı 25 tl.
İlk arabam. çok sağlam ve kaliteli malzeme. Orjinal resimlerini yine telefon yada email aracılığı ile gönderebilirim.
Sallanan at
fiyatı 15 tl iki turlu kullanımı var. çok kullanışlı ve kaliteli ürün.

Bu ikisini çok isterdim ama kargo ile harcı borcunu aşar sana iyi satışlar arkadaşım.

Merhaba otobüs e verebilirim demiştiniz o nasıl oluyor?onada para alıyorlar mi? Otobüsün saatini mi beklenemez gerekiyor.rica etsem eşime wats uptan resimlerini atabilir misiniz? Tabi satilmadiysaiin, post: 42229372, member: 330751"]Eki Görüntüle 1609584
Almanyadan oğluma hediye gelmişti. Şimdi vermek istiyorum. etiketleri yok resimdeki gibi. fiyatı 25 tl.
İlk arabam. çok sağlam ve kaliteli malzeme. Orjinal resimlerini yine telefon yada email aracılığı ile gönderebilirim.
Sallanan atEki Görüntüle 1609585
fiyatı 15 tl iki turlu kullanımı var. çok kullanışlı ve kaliteli ürün.[/QUOTE]

Merhaba otobuse verdiğimde max 15 tl masrafi olur her ikisi için. Ama terminal gidip almanuz gerekli sadece. Ben eşyalar ad ve telefon yazıyorum bulmanız kolay oluyor. Ama kargo firmasi sahibi bizim tanıdık oldugundan bize yardımcı olacağını söyledi o yüzden o fiyati verdi yani
At için 12-18 tl
Araba icin 12-18 tl
Arasinda fiyat vereceklerini söyledi
Eğer inanmiyorsaniz bu fiyattan fazla tutarsa cikan fazlalığı ben öderim.
Cevabınızı bekliyorum

Tüm ürünlerim için bu kargo ücreti geçerlidir. Fazla çıkarsa çıkan ücreti ben ödiyecegim.

Merhaba kusura bakmayın özelden konustuk diye ben konuya bakmamisim. Ben yurt içi kargo icin konustugumuzu düşünüyordum.simdi yanlış anlamadiysam bu fiyatlar terminal gönderimi için degil mi? Arabayı almayı hala çok istiyorum siz bana wats uptan reemini yollayabilir misiniz.ozelden esimin numarasını yazıyorum. Esim su n yanımda yollayabilirsiniz

telsizimi satmaktan vazgeçtim.
mama sandalyem için verdiğim fiyat 140 tl (kargo siden)
kargoyu ben ödersem verdiğim fiyat 160 tl
ilgilenen arkadaşlar bana özelden mesj. atabilirler.

Oğlumun güzel montları var kış için ilgilenen arkadaşlar var ise resim paylaşabilirim. Çoğu hediye geldi ve hiç kullanılmadı.

Canım geçenlerde sallanan atı gönderdim kargoyla 20 tl tuttu en fazla. Arabada bu fiyattan fazla gelmez. İstersen 25 tl dediğim atı 45 tl yapım kargoyu ben ödeyim. Kargoya güvenmemekle haklısınız bende çok şey duydum. Ama ben korgo firmasıyla konuştuktan sonra fiyat verdim. istersen otobüsle gönderebilirim. Oda 15 tl tutar. Ama otobüsün geliş saatini öğrenmeniz gerekir ve gidip almanız gerekir. Saygılar.

mama sandalyem için verdiğim fiyat 140 tl (kargo sizden)
kargoyu ben ödersem verdiğim fiyat 160 tl
ilgilenen arkadaşlar bana özelden mesj. atabilirler

bende maraş merkezden. başka satılık bebek eşyalarınız var mı? sallanan atı kaçırdığıma üzüldüm.

Pilsan tek sandalyeli aktivite masası
Gayet sağlam,hafif ve toplanması kolaydir.
Fiyati 35 tl korgo alıcıya aittir.

Kışlık Unisex mont
Içi polar
12-18 ay yaş aralığına aittir.
Hiç kullanilmadi.
Ingiltereden hediye gelmişti

Fiyati 50 tl kargo benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…