******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

kızlarr tam pcyi açtım çağanın sütünü içirince kapı çaldı açtım kaynanam ayyy kapattım pcyi gitti ama çağanda yan komşuda çocuklarla oynuyo gelmiyo eve uykusu geldi halbukii

hiç araştıramadım canm, yaklaşım, ihtiyaç karacan arasında gidip geliyorum, sen ne yapıaksın

hangi şehirdesin ben geçen sene kpss a grubu ıcın yanı uzmanlık ıcın ıstanbul karıyere gtmıstım ama kazanamadım. bu sene düz memurlugu dusunuyorum ders sayısı az kendım çalışacağım. karacanı tavsiye etmem ben yazılacaktım son anda vazgectım pek ıyı degıl ıhtıyaç ist da yok sanırım ankaradasın bence ıhtıyaçı düşün derim ben ıhtıyaç yayıncılıkla çalıstım gecen sene ıyıydı

ben de yiyebilir miyim :)
derfat, gerçekten çok tatlı gözüküyo annesi, maşşallah

çok sağolun kızlarr buurda biraz küçüktüü tabii şimdi kocaman olduu ama foto eklemeyi beceremiyorum boyut yüksek oluyoo eşimde yapmıyoo bende beceremiyorum iştte

selen_86 evet ankaradayım, ihtiyacı ciddi ciddi düşünmeye başladım, yayınları iyi gerçekten umarım hocalarda iyidir, sanada Allah yardım etsin cnm yaa, işimiz çok zor

çok sağolun kızlarr buurda biraz küçüktüü tabii şimdi kocaman olduu ama foto eklemeyi beceremiyorum boyut yüksek oluyoo eşimde yapmıyoo bende beceremiyorum iştte

ne yap bılıyomusun benımde oyle oluyordum dıgıtal makıneyle cekınce oyle oluyor genelde bak tatlım masa ustune at resmı sonra paıntte sagına soluna bısıler yap mesela kk yaz o zaman cozunurluk dusunuyo ve resım kabul edılıyor bı denesene bebegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…