Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamm öyle olsunn... oofff ben çok sıkılıyorum kızlarr ne yapmalıı :84::84::84:
Kod:
hos dondun cnm
tamm öyle olsunn... oofff ben çok sıkılıyorum kızlarr ne yapmalıı :84::84::84:
nen var kuzum o zaman dondurma yala :131daha ne yapabılırım senın ıcın bılmyorumkı::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
hoş değil kokoşş a aaa yanlızım yaa lanet olsun yanlızım uleyynnn
canı sklanın canı koca ister derlermiş
eee cıgnemeye devammmmm cakkıdı cakkıdıçiiğniyodum zaten yenisi de fena olmaz hani
bızım ordada oturda gö... parmakla derler canımcanı sklanın canı koca ister derlermiş
hatun dedi bi resim koy seni göreyim 1 saattir onla uğraşıyorum özürlüyümde bu konularda
canı sklanın canı koca ister derlermiş
eee cıgnemeye devammmmm cakkıdı cakkıdı
bızım ordada oturda gö... parmakla derler canım
estagfurullah bebısss yaaaa bıblom benım
hatun dedi bi resim koy seni göreyim 1 saattir onla uğraşıyorum özürlüyümde bu konularda
haha ole mi glcann hihi
nıye sıkılıyon bak ne guzel orgu oruyon ıste vakıt gecırıyonhoş değil kokoşş a aaa yanlızım yaa lanet olsun yanlızım uleyynnn
kuma mı getırıyon gııııı hanı benı begenmıstıngülcanı mı alıyım kokoş yoksa efe ye?
bende yalnızım suann çekırdek çitliommm
ahahaha yok anacım almimm koca moca da ben benimki kocalık bi sıkıntı değil yanii
kokos olcak sakizli sisko mu dedi onusopa istiyo o sopa hihi
monotonluktan bikmadin mi kuzucum ya...soyle batman gibi bi koca bulsan he macesaran maceraya aksiyondan aksiyona kossaniz fena mi yaneeyok anacım ne kocası belamı etcem kocayı basımaa
hımmm canım canım o zaman sakız cıgnemeye devamahahaha yok anacım almimm koca moca da ben benimki kocalık bi sıkıntı değil yanii
yok gı kırıkkalelyım aslen ben dogma buyume ankarayuhhhhhhh sizin oralar bizim buralar olmasn angaralı :)
neeeey ben sıskomuyum aaaaaaaaaaaaaaaaaaakokos olcak sakizli sisko mu dedi onusopa istiyo o sopa hihi
benim sıkıntımda koca
benim sıkıntımda koca
benim sıkıntımda koca