******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ayyyyy cok hossun sen ya tam geyıksın guzelım hadı sakızlarımız nerde

burda burda sakizlarimizdaa...sen cnm sakiz yutuyormusn hihi ben yapiyorumda bazen cigne cigne sinirim bozuluyor snra yutuyorum hihi bazende cope atiyorum hihi cok bugukse sakiz hihih

burda burda sakizlarimizdaa...sen cnm sakiz yutuyormusn hihi ben yapiyorumda bazen cigne cigne sinirim bozuluyor snra yutuyorum hihi bazende cope atiyorum hihi cok bugukse sakiz hihih

yaaa sen cok tatlısın cok sevdım senı haaaaa
yok ben yutmamda tadı gıdınce bırde artık balon olmuyorsa tukururum ne kadar uzaga atabılyorum dıyee hahahahahaha

bende 22 yasındayım ankaradayım hobılerım yemek yapmak sevgılımle flort etmek saclarımla ugrasmak vs...

demek ole...eniste beyle anlasiyormusnz bakim ihih ne kdrdir berabersiniz:))hatirladim kiz seni siz seneye yazin evlneceksiniz dimi hhihi kartlarim ole demiyor ama icime dogru evlenceksiniz siz cnm hemde ck mutlu bi yuvaniz olcak:82:

demek ole...eniste beyle anlasiyormusnz bakim ihih ne kdrdir berabersiniz:))hatirladim kiz seni siz seneye yazin evlneceksiniz dimi hhihi kartlarim ole demiyor ama icime dogru evlenceksiniz siz cnm hemde ck mutlu bi yuvaniz olcak:82:

sen falmı bakıyorsun yoksa aramız ıyı cok sukur

yaaa sen cok tatlısın cok sevdım senı haaaaa
yok ben yutmamda tadı gıdınce bırde artık balon olmuyorsa tukururum ne kadar uzaga atabılyorum dıyee hahahahahaha

hahahaa seni cevrecilere sikayet edicem cnm bittin sen artik hapisten yazarsin hihihbende ck sevdim cnm seni hahaha

eneeemmmm çok özür dilerim çok özür dilerim hemen alıyorum sakızımııı şimdi katılabilirmiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…