ayyyyycok hossun sen ya tam geyıksın guzelım hadı sakızlarımız nerde
burda burda sakizlarimizdaa...sen cnm sakiz yutuyormusn hihi ben yapiyorumda bazen cigne cigne sinirim bozuluyor snra yutuyorum hihi bazende cope atiyorum hihi cok bugukse sakiz hihih
bende 22 yasındayım ankaradayım hobılerım yemek yapmak sevgılımle flort etmek saclarımla ugrasmak vs...
demek ole...eniste beyle anlasiyormusnz bakim ihih ne kdrdir berabersiniz:))hatirladim kiz seni siz seneye yazin evlneceksiniz dimi hhihi kartlarim ole demiyor amaicime dogru evlenceksiniz siz cnm hemde ck mutlu bi yuvaniz olcak:82:
yaaa sen cok tatlısın cok sevdım senı haaaaa
yok ben yutmamda tadı gıdınce bırde artık balon olmuyorsa tukururum ne kadar uzaga atabılyorum dıyee hahahahahaha
hu huuu bende geldimm iyi akşamlarr kızlarrr
hg ne getırdın bıze yedgın ıctıgın senın olsunhu huuu bende geldimm iyi akşamlarr kızlarrr
hahahaa seni cevrecilere sikayet edicem cnmbittin sen artik hapisten yazarsin hihih bende ck sevdim cnm seni hahaha
nıyeymıs sen benı kıme sıkayet etcen benı kım hapse atcak haa
evet canım gordum senden umutluydum zatengördünmü canım yüzümü sonunda başardım
eneeemmmm çok özür dilerim çok özür dilerim hemen alıyorum sakızımııışimdi katılabilirmiyimm
seni agaclara otlara ciceklere hayvanlara sikayet edicemgorursun bak yarin kapina yesil uniformalilar dayandimi panikleme sonra :18: :82:
katildin bile cnm...kiz senin balon ck buyuk oluyor ne marka cigniyon seneneeemmmm çok özür dilerim çok özür dilerim hemen alıyorum sakızımııışimdi katılabilirmiyimm
hg ne getırdın bıze yedgın ıctıgın senın olsun:56
ne istersin canım hemen kapıp gelimm
katildin bile cnm...kiz senin balon ck buyuk oluyor ne marka cigniyon sen
kim olcak ufolar cnm ya:18:yesıl unıformalılarda kım loooooo