- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
ya bende onla ortak bir hayatı yaşamayı hep yanyana olmayı cok ıstıyorum ama çevremdeki örnekler hiç güzel degilo ilk 3 ay cok sorunlı gecıo dıolar nası aşıcaz bunu fln sanırım korkularm var kendımden yana
ya sevgi saygı cok var bızde ama dogru kişi olup olmadını nasıl anlıcam ki ya ilerde baska yönleri olursa cok riskli
aman canım sen kendıne bak senın cevrendekıler sorunlu heralde guzel bı ılıskım var demıssın korkulacak ne var sankı ılk geceden korkuyomusssun gıbı davranyon haaa
oda var ama çok korkmuyorm ondan
aman canım sen kendıne bak senın cevrendekıler sorunlu heralde guzel bı ılıskım var demıssın korkulacak ne var sankı ılk geceden korkuyomusssun gıbı davranyon haaa
mesela bende ondan korkuyorum
yaa yok sen bakma millete...tanımıyo olsan ilk zaman kötü geçer belki ama gerçekten tanıyosan,sana değer verdiği ni biliyosan hiç korkma...
evlencegın ınsan kıbar ve nazıkse bence korkulcak bişi olcanı sanmıorm alıştıra alıştıra
evlencegın ınsan kıbar ve nazıkse bence korkulcak bişi olcanı sanmıorm alıştıra alıştıra
yani evlenenlere soruyorum taviye edıomusuuz dıye yok ya bekarlık gibisi yokmuş diyolar ev işi yemek zor iş eskkıden rahattık dıolar :S
ah ah ben bi evlene bilsem şu adamla ne ilk gece ne bişe valla hiç bişeden korkmuyorum
ah ah ben bi evlene bilsem şu adamla ne ilk gece ne bişe valla hiç bişeden korkmuyorum
yaa onlar illaki gerekli.o kadarına katlanacaksın bi düzen olması gerekiyo...
hergün yemek yapamam ben yaaa biide çalışıyo olcam çok zor çok üşengeçlikten evde kalcam
ne güzel yaa ben nıe böle diyemıorm :):44:
hergün yemek yapamam ben yaaa biide çalışıyo olcam çok zor çok üşengeçlikten evde kalcam
yaaa sende çalışınca eşin anlayışlı oluyo zaten.bende çalışıyorum.dışarda yiyoruz,birlikte hazırlıyoruz,evi birlikte temizliyoruz...